Com que la premsa lliure i independent no perd el temps amb la ximpleria aquesta de l'imam de Ripoll, té estona i espai per dedicar-se als temes realment importants i que interessen a la gent. I com vostè ja deu haver endevinat, efectivament estic parlant de l'espionatge que pateixen els pobres nens que no es dobleguen a la imposició lingüística de la secta.

Una cosa que es diu Plataforma per la Llengua ha publicat el treball anomenat “Estudi sociolingüístic als patis d'escoles i instituts de zones urbanes de Catalunya”, que com a nom és de tot menys curt. I allà s'hi afirma que als patis de les escoles analitzades només el 14,6% de les converses dels alumnes de l’ESO són en català. Naturalment tots els lazis de Tractòria i els burgesos de poble han corregut a dir “ui, ui, ui, que ara resulta que als patis no es parla català”. Però la perversitat colpista nazionalista no té límits i li han donat la volta a l'argument.

Sap com? Preguntant-se com és que als patis de les escoles catalanes s'hi parla majoritàriament en castellà si fa anys que els defensors de que l'espanyol està a punt de desaparèixer de Catalunya afirmen que als nens que volen parlar en castellà se'ls tracta com els nazis als jueus i se'ls tortura salvatgement fins que parlen català.

Bé, potser és que la resistència ha triomfat i l'idioma espanyol que tots ens hem donat ha aconseguit sobreviure malgrat les imposicions supremacistes i racistes. Podria ser, no?

Però, sap què més han fet els sediciosos violents? Han recuperat antics titulars i piulades de gent d'ordre on demostraven que els patis eren una dictadura pancatalanista:

Roberto

C'S Pati

Constantini

Mundo fa temps

I, sap què més han fet? Han recuperat un vídeo del novembre del 2014 fet per l’indepe aquest de l’Évole on, diuen ells, quedava demostrat que als patis de les escoles s'hi parlava castellà: 

Però el que no diu aquesta colla de colpistes és que tot això és una campanya de manipulació organitzada i subvencionada per intentar amagar la realitat certa. Quina realitat? Coi, que als patis de les escoles catalanes... hi ha espies!!!

Siiiií, qui serveix el menjar vegà i musulmà que reparteixen als menjadors són espies infiltrats d'en Txis-Torra i d'en Pigdemont dedicats a controlar i, posteriorment, adoctrinar els pobres nens. Primer deixen els plats a taula i després, fent-se passar per suecs o moscovites, se'n van a un racó a prendre nota de tot!!!

El Mundo Avui

I els mitjans de comunicació fan la resta amb la teoria de la conspiració de l'imam de Ripoll que vol desacreditar Espanya, les seves forces de seguretat, la Constitució i la impol·luta independència judicial.

Però a mi no m'enganyen perquè jo només miro mitjans de Madrit (concepte) i mitjans catalans que publiquen com cal. I jo sé la veritat certa!