(Avís: aquest article està escrit en català per molestar i per imposar la llengua des del totalitarisme, com sempre fan els que parlen, escriuen i pensen en català. Ei, una cosa que fan només ells, perquè la resta de la humanitat parla la seva llengua perquè és el més normal i natural del món. En canvi, els catalans, no).

Pablo Casado no té cap problema de lideratge al PP, i molt menys a causa dels moviments d'Isabel Díaz Ayuso pel flanc aznarista. Per tant no necessita un “i jo més” en forma de recurs d'inconstitucionalitat contra l'anomenada Llei Celaá i basat en el concepte que ell mateix ha verbalitzat textualment amb la frase “el castellà està en perill a Espanya”. Si presenta aquest recurs és perquè, efectivament, la llengua espanyola està a punt de desaparèixer d'Espanya. Ara mateix, vostè va a Valladolid, per citar un lloc triat a l'atzar, s'adreça en espanyol a un ésser humà de la zona i, ja sap què passa, oi? Exacte, li respondran en llengües totalitàries i imposades. Qui diu català, diu basc. O gallec. O fins i tot moro. O allò altre que parlen els pakis de les botigues. O els xinets als basars. O li poden parlar valencià, que tothom sap que és una llengua diferent del català. El que passa és que els catalans se la volen apropiar perquè a més de gentussa són imperialistes.

Però si “el castellà està en perill a Espanya”, així en general, la situació a Catalunya és molt pitjor que menjar espaguetis napolitana cinc minuts abans d'una entrevista de treball i duent posada la camisa dels diumenges sense tenir un sol tovalló a mà. És com Godzilla amb quinze redbulls i rebent per via rectal el menú d'un restaurant mexicà amb la màxima puntuació de picant de la taula d’Scoville.

Scoville

I això Casado ho sap. Perquè Casado coneix molt bé la realitat catalana. Tant que a les últimes eleccions espanyoles va aconseguir 2 dels 48 diputats catalans que hi ha al Congrés, amb la famosa maniobra de Cayetana Álvarez de Toledo que tan bon resultat li va donar. A banda d'alegrar mooolt a la gent del PP català que fa anys pica pedra, però que no són ningú davant el carisma de la marquesa. Fixi's si allò va ser una idea brillant que a les posteriors eleccions al Parlament, i a pesar de tenir un gran candidat, va treure tres diputats, un menys que en l'anterior legislatura.

Casado sap que a Catalunya vas pel carrer parlant espanyol i no t'entén ningú. Bé, a banda que t'agredeixen, cremen casa teva amb tota la teva la família a dins i t'obliguen a fer-te soci del Barça. I, a més... DEL FUTBOL FEMENÍ!!! A Catalunya poses la TV i totes les cadenes, a part d'adoctrinar-te perquè siguis un nazi, ho emeten tot en català i subtitulat en català. I quan intentes apagar el televisor, t’envien descarregues elèctriques a través del comandament per impedir-t'ho. I a les plataformes de pagament, encara és pitjor. Netflix és un nom català que traduït vol dir “si mira una pel·lícula o una sèrie nostra, rebrà senyals subliminars telepàtics que li eliminaran l'espanyol del cervell”.

Casado sap que a les adoctrinadores escoles catalanes el 183% de les classes són en català i que a les universitats si un alumne demana fer classe en espanyol, li envien els CDR perquè li facin terrorisme. I també sap, perquè avui ho ha dit textualment, que “la llengua catalana es fa servir com a instrument d'enginyeria social”, un concepte que no acaba de saber ben bé què vol dir, però ara farà un màster sobre la qüestió i ja veurà vostè. Concretament serà a Oxford del Besòs, al costat de Harvard del Penedès.