La ministra de Defensa espanyola, María Dolores de Cospedal, ha vist clar quins són els problemes reals dels espanyols. I ho ha explicat a twitter:

Ja era hora!!! Des d'aquí, des de la terra on patim l'adoctrinament sistemàtic de TV3 i l’InfoK, on a les escoles s’obliga els nens a dibuixar estelades i a fer barrikades i on veiem com milers de persones han de fugir de casa seva per culpa de la dictadura nazi exercida contra qui vol parlar espanyol, des d'aquí, deia, no podem estar més a favor d'aquesta creuada contra la desinformació existent. Infinita, tota ella.

Ja era hora que el govern de la veritat vertadera acabi amb la manipulació que exerceix dia a dia la teletrés i la resta de mitjans subvencionats. Per adonar-se del nivell de desinformació existent a Catalunya, només cal veure un estudi publicat pel CAC i signat per TOTS els seus membres, inclòs el del PP:

Ja era hora que es prenguessin mesures contra aquells que aprofiten l'altaveu de les televisions públiques per defensar persones que han estat condemnades repetidament, per exemple, per enaltir el nazisme: 

Ja era hora que s'aturés l'allau de desinformació existent sobre els atemptats de BCN i Cambrils. I que els Mossos, com a cos, expliquin The Nota. I que aquell mosso de qui es va arribar a publicar el nom en diversos mitjans, expliqui com és que el cos no sabia res de l'Imam de Ripoll: 

Ja és hora d'acabar amb la desinformació relacionada amb les noticies d'agressions sexuals a dones. Prou ja que, podent culpabilitzar una mare d'una reacció, la notícia acabi sent que un individu està violant una menor:

Prou ja de desinformar explicant les noticies com són. Molt millor obviar l'origen dels fets. És molt més bonic presentar les coses com una mena de conte de fades on un senyor ple de bones intencions, pobret, acaba humiliat per una justícia sense escrúpols:

Prou ja que la premsa catalana subvencionada desinformi sense compassió els seus desemparats lectors. I hola a la informació veraç que veu una terrible crispació en una terrible escena de violència i sang que és la prova fefaent de la fractura social existent a Catalunya, amb gent matant-se pels carrers: 

Prou ja de titulars manipuladors i desinformats que, posteriorment, han de ser corregits perquè el lector no es trobi desemparat davant la veritat, que és una, gran i lliure:

Prou ja que el separatisme colpista utilitzi els nens pels seus abjectes propòsits d'adoctrinar i crear un estat d'opinió sectari i uniforme:

Prou ja de desinformar sobre les autèntiques intencions dels colpistes. Prou d'aquesta farsa que si són pacífics, que si quan es manifesten no fan malbé ni una flor i que si bla, bla, bla. Sort n'hi ha, de patriotes no nacionalistes com Eduardo IndaGregorio Morán o algun dels portaveus més insignes del PP, que no es deixen enganyar per la propaganda i que expliquen la veritat:

Prou ja de desinformació sobre els fets de l'1-O. Prou de mostrar imatges manipulades. Prou de periodistes de mitjans europeus que actuen moguts per l'odi i l'enveja a Espanya: 

Prou ja de grups violents actuant impunement per les ciutats catalanes. Bé, i si coincideix que no acaben d'actuar com i quan interessa, aquí té la recepta: una foto de la policia alemanya, un encaputxat qualsevol, una bandera d'Arran i un nebot que sàpiga fer anar el Photoshop. Es posa tot junt i ja tenim violència als carrers de BCN amb els Mossos despistant. Sobretot els del camió de l'esquerra, un model que aquí no ha existit mai i en què pinten "polizei" per desinformar la pobra gent incauta i càndida:

En definitiva, gràcies, ministra, per acabar amb la manipulació informativa existent: 

Espero que els seus responsables intel·lectuals siguin engarjolats, com si fossin un usuari de twitter qualsevol. I que els apliquin el delicte d'odi, com espero que els sigui aplicat aviat als d'El Jueves, a Toni Albà, a Mònica Terribas i a tots els que aniran venint...

VISCA LA DEMOCRÀCIA ESPANYOLA! 

MORI LA DESINFORMACIÓ!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat