Aquest dissabte al matí el compte oficial del PP a Twitter ha publicat això:

Piulada PP

Per entendre de què va la cosa, miri's el vídeo que acompanyava la piulada i que, per cert, ja no és el que estava al compte oficial del PP:

Efectivament, un tal Ignacio de la Puerta ha fet una presumpta gràcia sobre la mort de diversos personatges coneguts i els ha relacionat amb la desaparició de Pedro Sánchez, ho ha fet usant un menor sense pixelar, el compte oficial del PP ha agafat la piulada i se l'ha fet seva i quan s'ha organitzat el corresponent escàndol ha hagut d'esborrar-la i demanar perdó:

Piulada PP 2

Ara tenim dues possibilitats d'afrontar el tema: 1/ analitzant-lo fredament i veient quina part d'error involuntari hi podria haver en una clara voluntat d'atacar com sigui el president del Gobierno, o bé 2/ usant la demagògia més barata, vulgar i lamentable possible. Doncs bé, un servidor optarà per fer un Pablo Casado, és a dir, per la segona opció. Per què? Home, és el mínim que es mereix un individu que va pel món manipulant cada dia impunement la realitat, inventant-se coses que no han succeït i mentint sense cap vergonya. 

Per tant, amb tot vostè mateix, el discurs PabloCasadenc sobre el ja famós vídeo del nen que volia que morís Pedro Sánchez:

"Espanyols! Pedro Sánchez ha mort! I ha mort perquè aquest és el meu desig. Per això he piulat un vídeo on es demana que mori. Perquè a mi m'agrada que els meus rivals morin. Els odio tant que la mort és el sentiment més amable que em provoquen. I, espanyols, he decidit usar un nen en el vídeo, i justament la vigília de Reis, perquè encara quedi més clar fins on soc capaç d'arribar quan es tracta de demostrar el meu nivell de misèria humana. 

És per aquesta explosió pública de patetisme constitucional que exigeixo la meva immediata detenció acusat dels delictes d'enaltiment del terrorisme amb resultat de mort, sedició, rebel·lió, odi i injúries a la segona autoritat de l'Estat. Tanmateix, exigeixo passar-me més d'un any a la presó sense judici i sense cap altre argument sòlid que el ja clàssic "perquèemsurtdelescrot". També exigeixo que el sumari del meu judici sigui encarregat a un jutge prevaricador que s'inventi la llei i que es basi en uns informes falsos elaborats pels cossos de seguretat. Uns cossos de seguretat que abans d'entrar a la presó vindran a apallissar-me animats per una colla de salvatges que cridaran "a por él, oé". I aquest "él" seré jo.

També demanaré l'aplicació del 155 a tot Espanya menys a Catalunya per posar ordre en aquesta espiral d'odi que jo represento. I faré que es tanquin totes les cadenes de televisió privades on s'adoctrina ideològicament als espanyols i que es prengui el poder militar a les escoles on s'inculca un nacionalisme espanyol que després és el que em vota. Finalment sol·licitaré que sigui il·legalitzat el partit al qual pertanyo i que els seus màxims dirigents vagin a la presó o a l'exili. 

Ah, i recordo que tot això ho estic dient com a Pablo Casado i que no ho diu l'autor d'aquest article, que en cap moment ho pensa perquè ell sí que és una bona persona, no com jo, el líder d'un partit que piula a twitter que desitja la mort dels seus rivals polítics. Bé, i que tot plegat és una broma servida amb un format irònic. Sap que li vull dir, oi?

Bé, i pel que fa a mi, tot és també una broma perquè al final no em passarà res. A nosaltres, als meus, als nostres, mai ens passa res. Si jo fos un humorista que es moca amb la bandera, un raper, una manifestant que es digués Tamara, un polític català, el líder d'una organització indepe, un tuitaire, el director d'un mitjà de comunicació... i no segueixo perquè si ho fes, ens menjaríem els canelons del pròxim Sant Esteve aquí... doncs això, que si jo tingués la desgràcia de ser com un d'aquests, lleparia com un conill, però jo soc immune. Soc el putu amo. Això comença a quedar ja una miqueta clar, xusmilla?".

I si no li agrada, haver guanyat la guerra, desgraciat!