(Avís, es recomana que aquest article de terror sigui llegit escoltant la banda sonora adjunta)

El seu disseny els confereix una aparença innocent. Fins i tot amable. Rectangulars, petites, discretes... De metacrilat o de cartró. Amb aquella petita obertura a la part superior. Qualsevol diria que una urna és un objecte inofensiu. Ingenu. I no. No ho són. Gens!!! Són perillosíssimes!!!

Es coneix el cas de Jhostick D. Generat, un granger d’Alabama que un dia se'n va trobar una al tros. I va tocar-la, sense ni protegir-se ni res. Pocs dies després va ser trobat de matinada al paller de casa seva expulsant paperetes per la boca mentre cridava totalment posseït: “Aicàrcomed, aicàrcomed”, que és democràcia al revés. I ho cridava al revés perquè és com s'expressa el dimoni. I si no feia l'efecte de girar el cap, com la nena de la pel·lícula L'Exorcista és perquè en Jhostick D. Generat sempre havia tingut problemes amb les cervicals.

La seva esposa (la d'en Jhostick D. Generat), la Milly Ivanilly, molt preocupada per aquesta situació i, sobretot, pel soroll al paller, va fer-hi anar un exorcista per intentar treure al seu marit el dimoni de dins. I, sap vostè què va succeir? Exacte, ho ha endevinat. Al cap de poques hores l'exorcista estava instal·lat al costat d'en Jhostick i tots dos cridaven “aicàrcomed, aicàrcomed! Melov ratov!” (com que vostè no té el dimoni a dins –espero– l'hi traduiré: Democràcia, democràcia. Volem votar).

A la Milly només li quedava una alternativa: demanar la intervenció de l'exterminador total: Mister TC!!! “¡Mister TC, qué limpieza, todo brilla y se refleja. Misteeer TC!”. I així fou com la Milly va preguntar a Mister TC (en anglès, naturalment) si volia ajudar una pobre grangera desvalguda (digui'n grangera, digui'n un govern) a treure de casa seva aquell horror, aquell pànic, aquell terror, aquell espant. I, sobretot aquells crits del seu marit i de l'exorcista. Una hora més tard la seva granja estava envoltada per la brigada “Montesquieu is dead”. I en 10 minuts i algunes sentències, allò va quedar en silenci. Total i absolut. I així va ser com va tornar la normalitat i la felicitat a aquella humil granja que un dia va tenir la desgràcia d'entrar en contacte amb l'objecte més perillós, nociu i mortífer que ha inventat la persona humana: l'urna.

Nens! Nenes! Si algun dia en veieu una... FUGIU!!! I si no ho feu, no patiu, que Mister TC i la brigada “Montesquieu is dead” vetllen per la vostra salut. I per la vostra seguretat. Mai més heu de tenir por. El sistema està garantit! I, sobretot, l'statu quo...