Dinamarca ha estat incapaç de sumar els tres punts davant una Austràlia que ha tornat a plantar cara. L'empat ho deixa tot obert de cara a l'última i decisiva jornada del Grup C del Mundial de Rússia.

La selecció danesa volia adjudicar-se la segona victòria per no veure's obligada a guanyar a França en l'últim partit. En el debut, va mostrar una mala imatge davant el Perú guanyant per la mínima (1-0). Per la seva banda, els australians van aconseguir contrarestar el potencial ofensiu dels francesos, que van necessitar la tecnologia per acabar guanyant

L'estrella del Tottenham Christian Erikssen ha estat l'encarregat d'obrir el marcador al minut 7 després d'afusellar el porter Mathew Ryan. La jugada ha estat precedida d'una magnífica assistència de Jorgenssen. Des del primer gol, Dinamarca ha controlat la possessió i ha creat perill a l'àrea rival.

La reacció d'Austràlia no ha arribat fins al minut 38. L'àrbitre valencià Mateu Lahoz, gràcies a la consulta del VAR, ha assenyalat penal per unes mans de Poulsen. Jedinak ha convertit la pena màxima enganyant el porter del Leicester Kasper Smeichel. Els dos gols de la selecció australiana fins al moment els ha convertit el mateix Jedinak des dels onze metres. Els dos equips marxaven al descans amb tot per decidir.

El guió de la segona part ha estat el mateix. La pólvora la tenia Dinamarca, però Austràlia no els ha deixat detonar-la. La qualitat d'Erikssen i el gran partit del jugador del Celta, Pione Sisto, han estat contrarestats amb un sobreesforç dels jugadors australians en defensa. A Dinamarca li ha faltat una idea futbolística, un pla per superar el plantejament d'una selecció que no ha renunciat a la victòria.

Qualsevol dels dos equips s'ha pogut emportar els tres punts, però no ha arribat un tercer gol. Dinamarca s'ha conformat amb un empat que la deixa amb força possibilitats d'accedir als vuitens de final. La selecció australiana necessitava puntuar si no volia quedar eliminada. Després de l'1-1, li tocarà esperar un resultat favorable i somniar amb una victòria en l'última jornada.