Els models que compten amb motors híbrids endollables estan cada vegada més assentats al nostre país. Bona prova d'això és que, per exemple, el mes de juny passat es van matricular un 55 % més de models amb aquest tipus de motor respecte al mes de juny del passat 2022.

D'altra banda, es pot destacar que, en el que portem d'any, els híbrids endollables augmentat en més d'un 33 % la seva quota de mercat a les carreteres espanyoles, evidenciant que és una opció cada vegada més buscada pels conductors del nostre país.

Si bé és cert que no són models precisament barats en comparació amb les opcions que compten amb motors més bàsics de gasolina o dièsel, cap tenir en compte també que són motors que permeten circular durant almenys 50 km en manera 100 × 100 elèctric i, alhora, tenir motors de combustió que els permeten afrontar llargs viatges en carretera i autopistes sense el drama de l'autonomia pròpia dels elèctrics.

És per això que, sempre que el pressupost no sigui molt ajustat, fer-se amb un model híbrid endollar parli és una opció molt polivalent, perfecta per al dia a dia en entorns urbans amb el motor elèctric com la seva millor arma, i perfecte també per a llargues distàncies amb el motor de combustió.

El Lynk & Co 01 triomfa a Espanya

El curiós en aquest sentit és que el model amb aquest tipus de motor més venut a Espanya aquest mes de juny passat així com en d'altres tants mesos d'aquest 2023 és un model que continua sent un gran desconegut per a bona part dels conductors al nostre país: el Lynk & Co 01.

 

En aquest cas estem davant d'un SUV de la marca xinesa que forma parteix del gegant asiàtic Geely, un gegant en qui també hi ha marques com Volvo o Smart. És més, aquest 01 pot presumir de tenir la tecnologia de Volvo en la seva mecànica, que no és poca cosa.

El seu èxit al nostre país és tan evident que el mes de juny passat ha aconseguit ni més ni menys que 700 matriculacions, una xifra que representa gairebé el doble dels que ha aconseguit el segon classificat, el Peugeot 3008.

És més, que aquest model ocupi la posició 51 en el rànquing general de vendes no fa una altra cosa que evidenciar que, sobretot gràcies al seu sistema de subscripció mensual, s'està convertint en una opció cada vegada més buscada entre els conductors que han decidit fer el pas i aconseguir un motor híbrid endollable.