DR Automobiles ha llançat un nou model amb tecnologia híbrida endollable (PHEV) per al segment C-SUV, desafiant titans com el Kia Sportage, el Hyundai Tucson i el Nissan Qashqai. Amb el DR 6.0Plug-in Hybrid, la marca amplia la seva oferta, oferint una alternativa potent i eficient en consum.

Aquest nou model, que ja està disponible a Itàlia, ve equipat amb un motor de gasolina de 1.5 litres turbo i un sistema híbrid endollable, oferint una potència total de 317 CV. Amb una autonomia elèctrica de 99 km en cicle urbà, el DR 6.0Plug-in Hybrid promet una experiència de conducció més sostenible i econòmica.

DR 6.02
DR 6.02

El Kia Sportage té un nou rival en la seva versió híbrida endollable

El més sorprenent és el seu preu. Amb un cost inicial de 38.900 €, el DR 6.0Plug-in Hybrid es converteix en una opció atractiva per als consumidors, especialment considerant els ajuts disponibles al mercat italià, que el situen en uns sorprenents 28.900 €. En comparació, el KIA Sportage PHEV part des dels 47.380 €, el que fa del model de DR Automobiles una alternativa molt competitiva en termes de relació qualitat-preu.

A més del preu atractiu, el DR 6.0Plug-in Hybrid ofereix una garantia de 5 anys o 100.000 km per als components del sistema de propulsió híbrid, brindant als compradors una tranquil·litat més gran i confiança en la seva inversió.

DR 6.01
DR 6.01

317 CV de potència i 99 km d'autonomia elèctrica

A nivell tècnic, el DR 6.0Plug-in Hybrid presenta especificacions impressionants. Amb una potència total de 317 CV i un parell màxim de 545 Nm, aquest SUV ofereix un rendiment excepcional a la carretera. La seva acceleració de 0 a 100 km/h en 6,9 segons i una velocitat màxima de 201 km/h el situen com un dels models més potents i dinàmics de la seva categoria.

Quant a eficiència, el DR 6.0Plug-in Hybrid presumeix d'un consum mitjà de combustible de tan sols 0,96 litres per cada 100 km, la qual cosa resulta en emissions de CO2 de 22 g/km, contribuint així a la reducció de l'empremta mediambiental.

DR 6.0
DR 6.0

Malgrat que el llançament comercial a Espanya està previst per als propers mesos, la marca dona prioritat al mercat italià, on ja es troba disponible aquesta atractiva opció híbrida endollable. No obstant això, s'espera que aquesta alternativa de DR Automobiles aviat estigui disponible per als consumidors espanyols, oferint una opció competitiva i assequible en el segment dels SUV híbrids.