A Opel són molt conscients que un dels segments clau a Espanya i a Europa en els últims anys i que continuarà sent determinant a nivell de vendes de cara als propers anys és el dels SUV de mida urbana, models que es queden un esglaó per sota dels SUV de mida compacta però que, això sí, en els últims temps estan guanyant cada vegada major mida, convertint-se així en opcions més barates que els seus germans grans però en molts casos igual de polivalents.

No és casualitat llavors que és la marca alemanya tinguin moltes esperances posades en el seu nou Frontera, un model que substitueix el desaparegut Crossland i que es converteix en una opció més polivalent i familiar que el Mokka, que té un toc més esportiu.

 

Com han fet en tants altres fabricants, a la marca alemanya han decidit recuperar el nom del Frontera, un mític tot terreny amb el qual, això sí, aquest nou model no té res a veure, sobretot a nivell de prestacions. I és que aquest nou Frontera passarà a ser una de les opcions més barates dins de la gamma i un model pensat per conquerir el gran públic.

Els preus del nou Opel Frontera a Alemanya

De moment no se sap els preus oficials que tindràs aquest model al nostre país, però sí que es coneixen els preus que té ja al seu mercat natal, el d'Alemanya, pel que podem fer-nos més o menys idea de quins preus tindrà al mercat espanyol.

Al seu mercat natal la versió d'accés té un preu de 24.000 €, una versió que arriba amb un motor de gasolina de 100 cavalls de potència associat a una transmissió automàtica i a un sistema de micro hibridació lleugera, una mecànica interessant no tant per la seva potència sinó perquè li permetrà lluir l'etiqueta ECO de la DGT a Espanya.

 

També s'han donat a conèixer els preus de la versió 100 × 100 elèctrica, en concret de la versió que compta amb una autonomia de 300 km, que en el seu cas es quedarà just per sota dels 29.000 €. Ja se sap que la marca alemanya posarà a la venda també una versió també MHEV però amb un motor de 136 cavalls de potència, encara que de moment aquesta versió no té preus.

No són pocs els que estan esperant amb ganes saber quins preus tindrà al nostre mercat un model que està cridat a tenir un paper fonamental per a la marca a Espanya.