En un mercat on els cotxes esportius d'alta gamma solen tenir preus exorbitants, l'oportunitat d'adquirir un Porsche Cayenne per tan sols 10.000 euros es presenta com una veritable ganga. Encara que es tracta de vehicles utilitzats, la qualitat i fiabilitat d'aquests models els converteixen en una opció molt atractiva per als entusiastes del motor.

Si sempre has somiat tenir un cotxe esportiu d'alta gamma, ara tens l'oportunitat de complir-lo per només 10.000 euros. A veure, no és un cotxe nou, però la seva alta qualitat i fiabilitat fan que, encara que ja tingui alguns anys i uns quants km recorreguts, continuï sent una opció molt recomanable.

Són cotxes que tenen fins a 20 anys, però no perden fiabilitat

El Porsche Cayenne de primera generació, conegut com a model 955, va ser fabricat entre 2002 i 2010, amb una actualització el 2006 que va millorar la seva estètica i tecnologia. Aquest SUV de luxe va ser el primer en el seu tipus per a la marca alemanya, destacant-se per la seva versatilitat i prestacions superiors als seus competidors directes, el BMW X5 i el Mercedes Classe M.

Porsche Cayenne 2005
Porsche Cayenne 2005

Malgrat la seva consideració com un tot camí de luxe, el Cayenne 955 va demostrar ser un vehicle molt capaç fora de la carretera, gràcies al seu sistema de tracció total permanent i la seva transmissió amb caixa reductora. A més, el seu xassís monobuc i el seu màxim equipament el van convertir en una opció atractiva fins i tot en l'actualitat.

Ull a les despeses col·laterals

Amb motors que assoleixen més de 300 CV, aquests Porsche Cayenne estan disponibles per menys de 10.000 euros a Espanya, la qual cosa els converteix en una opció temptadora per a aquells que busquen potència a un preu accessible. Tanmateix, els compradors potencials han de tenir en compte que mantenir aquests vehicles pot resultar costós a causa de la seva antiguitat i alta cilindrada. És un detall a tenir en compte.

La primera generació del Cayenne va estar disponible amb dos propulsors de gasolina: un VR6 3.2 de Volkswagen i un V8 4.5, aquest últim oferint fins a 520 CV en la seva versió Turbo S. Encara que el consum de combustible pot ser elevat, aquests models ofereixen un rendiment excepcional i una experiència de conducció emocionant.

Malgrat el seu baix preu, els Cayenne 955 ofereixen un ampli espai de càrrega, tecnologia avançada i una estètica atractiva. Amb característiques com una pantalla multimèdia a color, sensors d'estacionament i seients elèctrics, aquests vehicles segueixen sent una opció de luxe fins i tot anys després del seu llançament.