Com bé saben els que estan buscant aconseguir un cotxe nou, els preus no deixen d'augmentar de forma constant. Si bé és cert que hi continuen havent al mercat oportunitats per fer-se amb un model a un preu baix, lluny queden ja els dies en què marques com Dacia, Seat, Kia o Fiat oferien cotxes per menys de 10.000 €.

 

Això sí, és precisament Fiat la que ha llançat ara una oferta perquè és el model més modest de la seva gamma que, tenint en compte les condicions, pot presumir de ser el cotxe davant de crisi del moment.

No és altre que el Fiat Panda, un clàssic al nostre mercat que, com passa també amb el 500, el model més venut de la marca italiana a Espanya, pot presumir de tenir l'etiqueta ECO de la DGT de sèrie en totes les seves versions. Tenint en compte que és un model pensat per i per al dia a dia les grans ciutats, que arribi de sèrie amb l'etiqueta ECO és un dels seus millors arguments de venda.

L'oferta del Fiat Panda a Espanya

Val com podem veure en el configurat de la marca, Fiat proposa un finançament per a la versió d'accés del seu Panda, una versió que arriba amb un motor Hybrid 1.0 GSE de 70 cavalls de potència que, evidentment, no és que tingui unes prestacions gaire elevades, però sí que garanteix unes xifres de consum molt baixes. Quant a l'equipament, tenint en compte que és la versió més bàsica d'aquest Fiat Panda, un model que té ja uns quants anys a la seva esquena, ens trobem davant d'un acabat molt bàsic en tots els sentits, amb el just i necessari avui dia.

Tot això ajuda que, com bé veiem a veure configurat de la marca, la proposta de finançament de Fiat sigui molt atractiva. I és que, sempre que tinguem en compte que cal donar una entrada de 2.994,76 euros i l'última mensualitat de 8.325 euros, la quota de 109 € al mes durant 36 mesos es posiciona com una de les millors del mercat.

 

Amb aquesta proposta de finançament, el preu total del vehicle pagat a terminis és de poc més de 15.500 €, un preu que s'eleva més de 3000 € respecte al preu al comptat d'aquest model, que es queden uns 12.500 €.

Un altre dels punts a favor d'aquesta oferta de finançament és que, durant els 36 mesos, entren en la quota l'assistència a la carretera així com el manteniment del vehicle durant el mateix període. Una proposta que continua fent el Fiat Panda una de les opcions més barates al nostre mercat i perfectes per a aquells que busquin un cotxe modest per al dia a dia a les ciutats.