El fabricant xinès Great Wall Motor ha anunciat recentment un canvi significatiu en la seva estratègia d'expansió, limitant la venda de la seva gamma de models exclusivament a Alemanya, abandonant així el seu objectiu inicial de conquerir el mercat europeu. Aquesta decisió, motivada per la ferotge competència al sector dels cotxes elèctrics, marca un gir inesperat en el rumb de la marca, que s'havia sotmès a una transformació l'estiu passat per assolir les seves metes.

Tanmateix, malgrat aquest revés, Great Wall Motor ha fet un pas atrevit en presentar el seu últim model, el GWM ARA 07, un vehicle que ha generat gran expectació i que fins ara només estava disponible al mercat xinès. Aquest sedan esportiu, que mesura 4,87 metres de llarg, ha cridat l'atenció per la seva sorprenent semblança amb un dels vehicles més emblemàtics i luxosos dels fabricants europeus de prestigi: el Porsche Panamera.

GWM PREGA 07 2
GWM PREGA 07 2

GWM porta a Europa el Porsche Panamera xinès

El GWM PREGA 07 ofereix dues variants mecàniques per satisfer les necessitats i preferències dels conductors més exigents. La versió d'accés compta amb un motor elèctric davanter que lliura 204 CV de potència, juntament amb una bateria d'ions de liti de 67 kWh que li atorga una autonomia màxima de 440 quilòmetres. D'altra banda, la segona opció presenta tracció total i dos motors elèctrics que generen 408 CV de potència, recolzats per una bateria de 86 kWh que ofereix una autonomia de 520 quilòmetres amb una sola càrrega. Ambdues versions estan equipades amb un carregador de bord que permet recarregar el vuitanta per cent de la capacitat en 36 i 43 minuts, respectivament.

Tres nivells d'acabat i dues opcions mecàniques

Quant a l'equipament, el GWM PREGA 07 ofereix tres nivells: Pure, Pro i GT. El nivell Pure inclou característiques com un volant multifunció calefactable, il·luminació ambiental, sistema de navegació integrat i fars LED, entre d'altres. Per la seva part, el nivell Pro afegeix elements com a head-up display, control per veu intel·ligent, connectivitat amb Apple CarPlay i Android Auto|Interlocutòria, i seients davanters elèctrics i climatitzats.

GWM PREGA 07
GWM PREGA 07

Aquestes dues versions es poden associar a la versió bàsica, amb preus de 41.990 euros i 44.490 euros, respectivament.

Finalment, el nivell GT inclou seients davanters esportius amb calefacció, sistema de so Infinity i manera de conducció "Super Sport", entre altres extres de luxe. Aquest nivell està reservat per a la versió top, i té un preu de 53.490 euros. Amb la seva combinació de rendiment, tecnologia i luxe, el GWM PREGA 07 es presenta com una opció atractiva per a aquells conductors que busquen un sedan esportiu amb estil i prestacions d'alt nivell, marcant així l'inici d'una nova era per a Great Wall Motor al mercat europeu.