El Cupra Formentor passa per ser una de les opcions més venudes a Espanya en els últims anys i ser un d'aquests models que ja des del primer moment va deixar molt clar que havia estat tot un encert per part del seu fabricant.

 

Com bé saben els que s'han interessat en aquest model, segurament la versió més interessant del Formentor és la que arriba amb un motor híbridendollable, entre altres coses perquè és un model que presumeix de tenir el millor dels cotxes elèctrics i el millor dels cotxes de combustió. Això sí, el fet que tingui un preu de partida que supera els 41.000 € (encara que pot ser fins i tot 8.000 euros més barat tenint en compte els ajuts del Govern), provoca que siguin molts els que busqui una alternativa més barata.

El Dacia Duster HEV, un model que apunta a èxit

Evidentment hi ha opcions híbrides endollables més barates que aquest Formentor, però segurament un dels models més interessants quant a relació qualitat preu per a aquells conductors que busquin un motor híbrid encara que no sigui endollable és el nou Dacia Duster.

I és que la marca romanesa ha fet un pas molt important endavant en la tercera generació d'aquest model incorporant per primera vegada en la seva història una mecànica híbrid auto recarregable, la mateixa mecànica que es pot configurar en el Dacia Jogger i que permet a aquest model no tan sols lluir l'etiqueta ECO de la DGT, una cosa que pot aconseguir amb altres mecàniques com és el cas de la bifuel de GLP, Sinó aconseguir també xifres de consums molt baixos, a més d'arribar de sèrie amb un canvi automàtic, un tipus de transmissió cada vegada més demandada a Espanya.

 

Comptant amb diferents ofertes i promocions, aquesta versió híbrida auto recarregable del nou Duster té un preu de partida de 25.000 €, un preu interessant tenint en compte que tan sols es pot associar amb els dos nivells d'acabat més alts de la gamma, pel que arriba també molt ben dotat de sèrie a nivell d'equipament.

És evident que és un model que no es pot comparar a nivell de qualitat amb el Cupra, però per a tots aquells que busquin un SUV d'una mida ja considerable i amb un motor híbrid auto recarregable, el Dacia Duster segurament una de les millors opcions actualment a Espanya.