Els amants dels cotxes esportius europeus, especialment d'aquells esportius pensats per moure's de forma habitual per a entorns urbans interurbans, saben molt bé que Abarth és un fabricant que ha aconseguit acabar tenint la seva petita quota de mercat al vell continent.

És cert que la seva oferta de models és molt limitada i que en la majoria de casos es tracta de models no pensats precisament per garantir confort, habitabilitat o capacitat de càrrega, però això no significa que no siguin opcions realment interessants per a aquells que busquin un model esportiu per al seu dia a dia amb dissenys realment molt atractius.

 

Com no podia ser de cap altra forma, entre altres coses perquè l'estratègia definida per part de Fiat, la marca mare, és la mateixa, a Abarth estava postrat també per llançar al mercat cada vegada més models 100 × 100 d'elèctrics. Si el 500e és ja una opció realment molt a tenir en compte entre aquells que busquin un esportiu elèctric urbà, la nova aposta de la marca passa per l'electrificació esportiva del Fiat 600, el SUV elèctric de la marca italiana.

L'Abarth 600e, una aposta diferent

Es pot tenir en compte que aquest Abarth 600e que es posarà a la venda ben aviat marcarà un punt i a part dins de la història de la marca, entre altres coses perquè serà el primer SUV que el fabricant esportiu posi a la venda.

 

De moment no es coneixen els detalls concrets de la seva bateria i del seu motor, però no són pocs els que asseguren que tindrà una potència de 240 cavalls i una bateria que li permetrà tenir uns 300 km d'autonomia, encara que es pot destacar que bona part de les vendes d'aquest model no arribaran precisament per la mida del seu bateria o la seva autonomia, sinó pel seu agressiu disseny.

Un disseny que ja s'ha pogut veure en algunes imatges que circulen per les xarxes i que no fer cap altra cosa que evidenciar que, com va fer Abarth amb el 500 elèctric, aquest 600 elèctric es convertirà en una opció realment temptadora, especialment per a aquells que busquen aquest punt extra que diferencia el seu cotxe de la resta.