El Renault Arkana pot presumir d'haver estat un dels grans encerts de la marca francesa tant a Espanya com a Europa en els últims temps. I és que, més enllà que aquest model pot presumir d'haver estat un dels primers SUV compactes amb carrosseria cupè i de marca generalista, l'aposta de la marca francesa per dotar-lo amb motors que li permeten lluir l'etiqueta ECO de la DGT ja sigui a través d'opcions micro híbrides o opcions auto recarregables el converteix en una de les millors opcions del seu segment.

 

D'altra banda, es pot destacar també que a nivell de preu aquest Arkana es converteix en una opció també realment interessant, entre altres coses perquè, tal com podem veure al configurador del fabricant francès, la versió més senzilla de totes té un preu que es queda just per sobre dels 27.000 €, una versió que compta amb un motor micro híbrid de 140 cavalls de potència i que arriba alhora associat a una transmissió automàtica.

El Renault Captur, una opció més senzilla però igual d'interessant

Això sí, són precisament molt conscients a la marca francesa que són molts a Espanya els que busquen opcions més barates, opcions en les quals saben que abans de renunciar a certes coses però que acaben tenint una relació qualitat preu igual d'interessant.

És per això que en Renault han optat per llançar ara una promoció molt interessant pel que és el germà petit de l'Arkana, el Captur, un dels models més venuts en el seu segment des de fa ja molts anys al nostre país. És més que evident que el Captur no pot compartir amb l'Arkana referent a habitabilitat, capacitat de càrrega, potència, tecnologia als seus motors i equipament, però el fet que costi fins a 7000 € menys el converteix en una opció realment atractiva.

 

És que la versió d'accés d'aquest model té un preu que es queda per sota dels 21.000 €, en aquest cas la versió que arriba amb un motor de gasolina de 90 cavalls de potència i el nivell d'equipament més bàsic de tots. Així, per a aquells que tinguin un pressupost ajustat i busquen un cotxe amb un bon nivell de relació qualitat preu, el captura és, com ho ha estat des de fa ja temps, una de les millors opcions.