Una jornada que en conjunt semblava de consolidació una mica fatigada s'ha tornat molt volàtil després que Janet Yellen, presidenta de la Reserva Federal, ha indicat que està en vies i preparada per apujar els tipus d'interès. L'Ibex ha aguantat amb prou feines.

Els comentaris de membres de la Fed, van del fred al calent d'un dia per l'altre injectant un neguit que presumptament provaria d'equilibrar i contenir Trump, amb la promesa de reforma fiscal que feia pujar al mercat. La Fed vol tallar el ral·li.

A això s'ha sumat que les cases d'apostes donen de guanyadora en les pròximes eleccions franceses Marine Le Pen, la qual cosa és un risc per a la zona euro. L'Eurostoxx ha retrocedit i l'euro ha caigut a 1,065 dòlars.

A l'Ibex, responsables d'Enagàs, que ha guanyat un 1,1% més el 2016, han assegurat que la companyia està en línia de millorar els resultats, però ArcelorMittal no ha pogut mantenir el fort ritme alcista d'aquests dies i ha frenat gairebé en sec.

El BBVA ha estat l'estrella d'una jornada en què la fusió de Siemens amb Gamesa ha obtingut la llum verda. El dia de Sant Valentí ha acabat en la borsa amb més moviment i confusió que l'esperada.