Després d'un període de vaguetat al migdia l'Ibex ha recuperat el to moderadament alcista del matí, igual que l'Eurostoxx. L'euro ha pujat amb les bones dades de l'economia europea. Wall Street ha estat plana a mitja sessió.

El sentiment econòmic a Europa va millorar el febrer gràcies a un optimisme més elevat amb la indústria i els serveis mentre els consumidors es mostraven més renuents. L'euro s'ha apreciat i ha pujat a 1,0603 dòlars.

A l'Ibex, Sacyr ha obtingut 120 milions d'euros de beneficis el 2016, un 63,5 menys que l'any anterior, en el qual n'hi va haver d'extraordinaris. Els resultats de Sacyr han estat ben rebuts en borsa, juntament amb DIA, Amadeus, ACS, BBVA, Caixabank i Santander, entre d'altres.

El petroli Texas s'ha apreciat a 54,36 dòlars, igual com el Brent. Robert Kaplan, president de la Reserva Federal de Dallas ha dit que el mercat del cru és més a prop de l'equilibri entre l'oferta i la demanda. L'or ha pujat un 0,25%, fins a 1.257,25 dòlars.

El Dow Jones que ha obert lleugerament a la baixa, s'ha col·locat en espera del discurs demà al Congrés de Trump, que anunciarà un augment de la despesa de Defensa de 54.000 milions de dòlars. La seva intervenció està generant signes de polarització, aprecia el Wall Street Journal. El to de l'estat d'ànim americà l'ha descrit Warren Buffett, que ha dit que "no hi ha bombolla, però demà podria baixar un 20% la borsa". Ni en un rodeo.