La Loteria de Nadal 2023 és cada vegada més a prop. La il·lusió i les emocions estan a flor de pell, i més després de l'anunci anual de Loteries i Apostes de l'Estat: en una ciutat de Madrid deserta, l'argument ens planteja com és d'important compartir la vida al costat d'aquells éssers estimats. I com cada edició, els vidents tracten de desxifrar quin podria ser el número de la Grossa aquest Nadal.

🍀 Loteria de Nadal 2023: novetats, dates clau i tot el que has de saber


🔮 La fórmula infalible de Voltaire per guanyar la Loteria de Nadal 2023

El cert és que aquest 2023 destaca el número 73920, que fins i tot ha arribat a esgotar-se a tot el país. El responsable és David Hernando, que ho va fer viral en el seu compte de TikTok. Segons explica, va accedir al número 73920 a través del plànol astral i el món dels somnis: “Quan vaig veure el paper era molt vell i estava tacat, tot just es podien veure els números. Tot se'n va anar de cop i de sobte vaig tornar a mirar en aquest paper i ja vaig poder veure que el meu amic havia escrit a mà uns números concisos. El set, el tres, el nou, el dos i el zero: 73920”.

 

@viajealotrolado Loteria de Nadal 2023 ¡Ja tenim número!! @apofilita_rosa @brillitriveramedi #despertarespiritual #masalla #dios #amor #espiritu #seresqueridos #señales #sueños #guiasespirituales #espiritualidad #astral #mediums #loteria #loteriadenavidad ♬ so original - David

 

Aquests són els pronòstics anteriors de la Loteria de Nadal

Malgrat que resulta una cosa impensable poder encertar el número de la Grossa des d'un punt de vista estadístic, alguns precedents xoquen amb la realitat i plantegen moltes preguntes. Sense anar més lluny, el 2002 el mentalista Anthony Blake va escriure el número en un dels seus llibres i va resultar que havia endevinat amb exactitud la Grossa aquell any, el 08103.

El 2007, d'altra banda, el mag Ferpa va predir el número premiat fent servir la mnemotècnica, les matemàtiques i analitzant els bitllets premiats de les últimes quatre dècades, mentre que el mag Xerax, el 2009, va escriure el número en un paper, el va introduir en una urna tancada davant de notari i el dia del Sorteig en obrir-lo, va resultar ser el número guanyador.

 

Què és, quan és i on se celebra la Loteria de Nadal 2023

La Loteria de Nadal 2023 se celebra el 22 de desembre. El sorteig és administrat per la Loteria Nacional, i el seu principal atractiu és el premi principal, que supera els 4 milions d'euros. El sorteig es duu a terme en el Teatre Reial de Madrid i s'emet en directe per televisió i ràdio, generant una gran expectació i audiència a tot el país. Els nens de l'escola de San Ildefons canten els números guanyadors i els premis, la qual cosa afegeix un toc especial a la festivitat. La Loteria de Nadal s'ha convertit en una tradició profundament arrelada en la cultura espanyola.

 

Probabilitats d'aconseguir la Grossa en el sorteig de la Loteria de Nadal el 2023

Cada any surten un total de 100.000 números i si comprem un dècim tenim un total d'una possibilitat entre 100.000 i, per tant, un 0,001% d'obtenir la Grossa. Si ampliem aquest espectre a qualsevol premi, des d'un segon premi fins a la menudalla és d'un 5%, segons assenyalen els experts. L'esperança i la il·lusió són dos components que es repeteixen any a any i que marquen aquest gran sorteig anual.

📊 Les administracions de Barcelona on més ha tocat la Loteria de Nadal
 

Cal destacar que el premi per la Grossa del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2023 és de 400.000 euros i que el cost d'un dècim és de 20 euros. Si, al contrari, adquirim participacions, el premi és proporcional a la quantitat pagada per la papereta. Aquesta pràctica és habitual en entitats socials de tota mena i els premis són una mica més petits.