El sorteig de l'Euromillones celebrat aquest divendres ha repartit el premi més gran de la seva història: 210 milions d'euros per un únic encertant de primera categoria, a Suïssa.

A Espanya hi ha hagut dos encertants dels dotze de segona categoria (cinc números i una estrella), un a Arriondas (Astúries) i l'altre a Madrid, que s'han emportat uns 2,5 milions d'euros.

El premi més gran de la història

Un suís s'ha endut aquest divendres el pot més gran de la història de l'Euromillones des de la seva aparició el 2004. En total, 210 milions d'euros (228 milions de francs suïssos) com a únic encertant de primera categoria (sis números i dues estrelles) del sorteig.Euromillones

L'Euromillones deixa el premi més gran de la història / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

Fins aquest divendres, el major premi de l'Euromillones havia tocat a un apostant francès, que el passat 11 de desembre es va endur 200 milions. A Espanya, a l'octubre de 2017 un apostant de les Illes Canàries va emportar-se un pot de 190 milions.

Combinació guanyadora a Espanya

A Espanya s'han comptabilitzat dues butlletes encertants de Segona Categoria, que han estat validats a l'Administració de Loteries número 2 d'Arriondas (Astúries) i al Despatx Receptor número 96.060 de Madrid. Cadascun d'ells percebrà 2.494.703,88 euros.

La butlleta encertant de 'El Millón', amb codi 'LHB48229', ha estat validat a l'Administració de Loteries número 2 de Mejorada del Campo (Madrid).

Al proper sorteig hi haurà en joc un pot de 17 milions d'euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat