Arriba un nou sorteig especial de l'Euromillones aquest divendres en el qual, com a mínim, et plantejaràs de participar-hi. És d'aquells premis que no deixen a ningú indiferent, i que fins i tot, fa participar persones que habitualment no ho fan, ja que és una opció de guanyar un premi multimilionari
 

Aquests sortejos que de tant en tant realitza Euromillones, tenen el nom de "Big Friday" i en aquest cas, el pot acumulat és de 200 milions d'euros, sens dubte una xifra que crida molt i que pot solucionar la vida de qualsevol persona que s'endugui el premi. També cal recordar, que el premi mínim garantit és de 100 milions d'euros.

La data del sorteig especial de l'Euromillones

Serà el quart sorteig "Big Friday" que es realitza aquest any. El primer va tenir lloc el 3 de març, el segon el 2 de juny, que va deixar el premi al Regne Unit amb un únic encertant i el tercer va ser el 29 de setembre i va deixar un pot de 130 milions a França. La participació en el quart sorteig va obrir les participacions el passat 17 de novembre, i tindrà lloc aquest divendres 1 de desembre. El resultat es podrà comprovar a partir de les 21:15 h.

En cas que ningú encerti el premi la nit de divendres, el pot se seguirà acumulant fins que algú encerti les cinc xifres i dues estrelles, o fins que el premi arribi al màxim establert actualment de 240 milions d'euros. Per cada sorteig que es queda sense encertant, el pot augmenta 10 milions d'euros.

Quins són els premis de l'Euromillones

Però el premi gros de 200 milions no és l'únic que reparteix aquest popular sorteig. Entre la llista de premis addicionals, tenim el premi de "El Millón", que dona l'opció d'emportar-se 1 milió d'euros extra per un codi alfanumèric que porten les butlletes i no és necessari encertar la combinació d'Euromillones.

En altres països que també participen d'aquest sorteig, com és el cas d'Irlanda o Luxemburg, tenen sortejos exclusius. Al país irlandès, tenen una participació addicional cada dia de sorteig en la que et pots endur un dels 10 premis de 5.000 euros que hi ha. En el cas de Luxemburg, tenen un sorteig addicional anomenat "Joker", en la que pots guanyar mig milió d'euros encertant sis números en l'ordre correcte.

Països que participen a l'Euromillones

Cal recordar que aquest sorteig es realitza en l'àmbit europeu, i Espanya no és l'únic país que hi participa. Entre els 9 països que hi juguem tenim Portugal, Irlanda, França, Regne Unit, Luxemburg, Bèlgica, Suïssa, Àustria i el nostre país. D'aquesta manera, el nombre de participants es multiplica, però sens dubte, és un d'aquells pots que val la pena provar sort.

Si vols participar en aquest sorteig recorda que has d'escollir cinc xifres entre l'1 i el 50 i dues estrelles entre l'1 i el 12 com a mínim. També tens opció a realitzar apostes múltiples o reduïdes, però això ja ho decideixes tu.