El pròxim divendres 23 de juny, el dia de la revetlla de Sant Joan, se sortejarà La Grossa de Sant Joan 2023. Per tant, en aquest dia, no només tindràs l'oportunitat de tirar petards i menjar coca, sinó que també podràs aconseguir uns diners extra si tens una de les paperetes del sorteig. Si ets un dels afortunats que aconsegueix un dels grans premis, o si simplement t'ha tocat un reintegrament, t'expliquem a on pots cobrar La Grossa de Sant Joan. Recorda que tindràs 90 dies per a recollir el teu premi abans que caduqui!

Aquest any, el sorteig extraordinari repartirà més d'1.000.000 d'euros en premis i es vendran 100.000 números que es podran comprar a estancs, bars, supermercats, etc. A més a més, també pots comprar números a través de la pàgina web oficial de Loteries de Catalunya. 

On cobrar La Grossa de Sant Joan 2023?

La primera opció que tens és cobrar els premis que no sobrepassin els 120 euros en qualsevol establiment autoritzat que vengui paperetes de La Grossa, que acostumen a ser supermercats, bars i quioscs, entre d'altres. Pots buscar l'establiment que et queda més a prop de casa a la pàgina web de Loteries de Catalunya. Excepcionalment, en alguns d'aquests llocs també pagaran premis de fins a 1.999,99 euros. Es podrà cobrar per transferència bancària o en metàl·lic, si no sobrepassa els 999,99 euros. 

La segona opció és acudir a les oficines de CaixaBank, on s'abonaran premis iguals o superiors a 50 euros. 

Finalment, també pots cobrar els premis de La Grossa de Sant Joan a l'Oficina Loteries de Catalunya, situada al carrer Enric Granados 33 de Barcelona. Allà t'abonaran premis de qualsevol quantitat. Si el teu premi és de més de 2.000 euros, hauràs d'ensenyar el teu DNI. A part, si prefereixes cobrar per transferència bancària, hauràs de firmar un document de protecció de dades i et demanaran el Certificat de Titularitat Bancària.

Què passa si s'ha aconseguit un premi jugant online?

 En aquest cas, si el premi és igual o inferior a 600 euros, el premi se t'ingressarà automàticament al teu compte-moneder virtual de Loteries de Catalunya. Si és superior, se't farà una transferència bancària al compte que hauràs indicat en registrar-te a la web. Aquesta transferència pot tardar uns quants dies depenent de la teva entitat bancària. 

Quins són els premis que pots guanyar a La Grossa de Sant Joan 2023?

Els premis d'aquest sorteig extraordinari són més sucosos que els d'un sorteig ordinari, amb sumes que arriben fins als 100.000 euros. Aquí tens la llista completa:

  • 10 premis de 100.000 euros cada un: L'obtindran els números que tinguin les cinc xifres guanyadores.
  • Premis de 10.000 euros: Seran pels números immediatament anteriors o posteriors al guanyador. 
  • Premis de 1.000 euros: Recompensa per als números que tinguin 4 de les 5 xifres del número premiat.
  • Reintegraments i altres premis menors