Quan es tracta de repartir sort, la Loteria de Nadal en té per tothom, tant per persones desconegudes com per persones famoses. Des de cantants, polítics, actors i presentadors de televisió entre altres, han rebut algun premi dels que reparteix el sorteig del 22 de desembre.

📌 Loteria de Nadal 2023: novetats, premis i tot el que has de saber

🤑 Com guanyar el Gordo de Nadal: el truc d'un avi que ha guanyat sis vegades la loteria
 

Jorge Javier Vázquez

El primer famós català al qual li ha tocat un premi a la loteria de Nadal és el mític presentador de "Sálvame", Jorge Javier Vázquez. Tot i que el premi no va ser res de l'altre món, 120 €, ho va explicar amb certa alegria, confessant que si el premi hagués estat més elevat, no ho hauria fet públic.

jorge javier gh duo telecinco
jorge javier gh duo telecinco

Soraya Arnelas

La cantant i exconcursant d'Operación Triunfo és amant de comprar loteria i aprofitant les seves gires musicals, compra un bitllet a cada ciutat on passa. Soraya ha reconegut haver guanyat un segon premi en els seus anys participant i manté la il·lusió que li toqui el primer.

Soraya Arnelas RTVE
Soraya Arnelas RTVE

Nacho Guerreros

A l'actor de "La que se avecina" no li va tocar directament el Gordo l'any 2002, sinó que l'afortunat va ser el seu pare. En aquells temps, en Nacho Guerreros treballava de cambrer i el seu pare va decidir compartir el premi amb ell, marcant un abans i un després en la seva carrera. Amb els diners, va poder fer-se amb els drets d'una obra de teatre que el va fer conegut i el va fer saltar a la tele.

Nacho Guerreros
Nacho Guerreros

Carmen Lomana

La història de Carmen Lomana amb la loteria és digne d'explicar-se. És una de les famoses que ha tingut un bitllet de loteria premiat, el problema va ser que ho va saber per un amic que jugava el mateix número, però quan es va voler adonar, ja era tard per cobrar-lo.

Carmen Lomana Antena 3
Carmen Lomana Antena 3

Mercedes Milá

Mercedes Milá, la presentadora de televisió catalana que va estar presentant Gran Hermano durant 15 temporades, va obtenir un premi de la loteria de Nadal l'any 2006. El premi va ser del número que jugaven a la productora Megamedia on treballava, amb el que no va ser l'única que va somriure la sort.

mercedes mila movistar+
Mercedes mila movistar+

Carlos Sobera

El presentador Carlos Sobera, no és dels que més sort ha tingut amb el sorteig de Nadal. Confessa que és una persona que participa habitualment en el sorteig, però que tan sols ha aconseguit un petit premi de 300 euros, que sempre fan il·lusió.

Carlos Sobera - T5
Carlos Sobera - T5

Nieves Herrero

Nieves Herrero és una d'aquelles persones que sempre compren les participacions que porten els amics, familiars i companys de feina. Aquest fet l'ha portat a cobrar un quart premi, que va reinvertir en Loteria del Nen i va fer que el seu germà també aconseguís un premi menor en aquest sorteig.

nieves herrero twitter
nieves herrero twitter
 

Carlos Fabra

Carlos Fabra, expresident de la Diputació de Castelló i un home important dins del Partit Popular, ha sigut premiat fins a cinc vegades. Una de les vegades, coincideix amb les dates en els que va estar imputat per frau fiscal durant l'any 2008.

Carlos Fabra EFE
Carlos Fabra EFE