El sorteig de l'Euromillones deixa un nou milionari a Madrid i el pot puja a 58 milions d'euros.

Combinació guanyadora de l'Euromillones

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest dimarts, 9 de març, ha estat formada pels números 1, 16, 21, 32 i 33. Les estrelles han estat l'11 i el 12. La recaptació ha ascendit a 47.004.379,40 euros.

En el sorteig d'aquest dimarts no s'han registrat encertants de primera categoria (cinc números i dues estrelles), per la qual cosa en el pròxim sorteig es posarà en joc un pot de 58 milions d'euros.

Euromillones / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

L'Euromillones toca a Madrid i deixa un pot de 58 milions d'euros / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

A Espanya s'han comptabilitzat tres butlletes encertants de tercera categoria (cinc números), cadascun dels propietaris cobrarà un premi de 28.672,67 euros.

'El Millón'

La butlleta encertant d'"El Millón", amb codi LRS84058, ha estat validat en l'Administració de Loteries número 27 de Madrid. El seu propietari s'emporta un premi d'un milió d'euros.

Pot de 58 milions d'euros

Com que no s'ha registrat cap encertant de primera categoria, en el proper sorteig de l'Euromillones, que se celebrarà el divendres, un únic encertant de primera categoria es podria emportar un premi de 58 milions d'euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat