Ha sortit a la llum el primer vídeo de Kate Middleton, on se la veu de compres amb Guillem. Les imatges han estat difoses en exclusiva per The Sun, que suposadament ens mostren la princesa Caterina (de 42 anys) per primera vegada des de la seva operació abdominal el passat mes de gener. En el vídeo, la princesa de Gal·les surt amb un somriure, vestida amb roba esportiva, els cabells solts, una bossa de plàstic i al costat del seu marit, amb qui parla mentre compraven diumenge passat en una granja propera a sa casa de Windsor, a l'oest de Londres. 

L'estat de la princesa ha sigut objecte de tota mena d'especulacions després que fa dos mesos el palau de Kensington (la residència oficial dels prínceps de Gal·les) anunciés que seria intervinguda d'una "cirurgia abdominal" de la qual no se'n van donar detalls. Els rumors sobre la seva salut es van disparar encara més després que fa vuit dies els prínceps de Gal·les van difondre a les seves xarxes socials una foto de Caterina amb els seus fills que havia estat retocada artificialment, segons va reconèixer ella l'endemà.

En el vídeo de The Sun, es veu a Caterina i Guillem a la Windsor Far Shop, molt a prop de sa casa d'Adelaide Cottage (en els terrenys de la finca del castell de Windsor). Abans, el tabloide ja havia informat que se l'havia vist en públic a Windsor amb el seu marit aquest cap de setmana per primera vegada des de la cirurgia abdominal, amb aspecte "feliç, relaxat i saludable".

El testimoni citat per The Sun diu que "després de tots els rumors que han estat circulant, em vaig quedar sorprès de veure'ls allà". "Kate estava de compres amb Guillem i semblava feliç i tenia bon aspecte. Els nens no estaven amb ells, però és un bon senyal que està prou bé per sortir de botigues", diu la font. Segons aquesta informació, la parella va passar el matí de diumenge veient els seus fills, Carlota, Jordi i Lluís, participant en diversos esports.

Quan tornarà Kate Middleton?

El tabloide ha considerat la possibilitat que la princesa planegi el seu retorn als compromisos públics per al 31 de març, Diumenge de Pasqua, quan tradicionalment la família reial britànica camina cap a l'església per assistir a un servei religiós. Tanmateix, el palau de Kensignton ha indicat que el retorn de Caterina als actes oficials no es preveu fins després de la Setmana Santa, com a mínim. 

Caterina i Guillem continuen sent analitzats per com van gestionar la difusió de la fotografia retocada, el passat 10 de març (Dia de la Mare al Regne Unit). Com que la princesa no es deixa veure en públic des de la seva intervenció abdominal i davant del misteri que envolta el seu estat de salut, la imatge ha suscitat una gran expectació pública i ha posat en entredit la credibilitat de la monarquia com dels seus missatges públics.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!