On és el segon assassí de la massacre de Saskatchewan, al Canadà? Dos homes van assassinar 10 persones i en van deixar 18 de ferides a diverses poblacions d'aquesta reserva indígena, abans de fugir de la policia. Un d'aquests ja ha estat trobat mort, però l'altre, tot i que està identificat, no se l'ha pogut trobar. Tot i que la policia ha rastrejat de gom a gom la reserva indígena de James Smtih Cree, on va tenir lloc diumenge aquest apunyalament múltiple, a la recerca de Myles Sanderson, no se l'ha pogut trobar. Els agents havien rebut informacions que podria estar amagat a alguna àrea de la comunitat i van demanar als residents que es tanquessin a les seves llars i no en sortissin, davant la perillositat d'aquest criminal, però no n'han trobat cap rastre. 

La policia treballa amb la hipòtesi que Sanderson podria estar ferit i anar armat. Inicialment, van rebre informacions que aquest home encara era a l'escena del crim, però després van ser notificats de la presència del criminal a aquesta reserva a uns 320 quilòmetres al nord de Regina, la capital de la província de Saskatchewan. Amb tota la població de la zona tancada a casa davant de la suposada presència d'un home que acabava de matar a 10 persones, finalment ha quedat descartat que sigui a aquesta àrea. Aquesta situació complexa no fa res més que afegir confusió sobre el seu parador. 

Contradiccions constants durant tota la investigació 

Aquesta confusió arreu del Canadà es deu en bona part a la gran quantitat de informacions contradictòries que s'han fet públiques d'ençà de la massacre, el passat diumenge. Durant dos dies, les autoritats on van ser capaços de determinar si els dos presumptes autors, Damian i Myles Sanderson eren germans, com semblava que podia ser pel fet de compartir llinatge. No va ser fins dilluns a la nit que van confirmar que era així, fet que ha posat en qüestió la seva feina. A això se li ha d'afegir que van haver de rectificar sobre l'edat de Myles, que té 32 anys, 2 més dels 30 que s'assegurava en un principi. 

Això no és res comparat amb el fet que s'havia assegurat que els dos germans havien fugit en cotxe de l'escenari del crim, però dilluns es va trobar a la reserva indígena el cos sense vida de Damien. Després, es va determinar que havia mort per les lesions provocades per una altra persona, que podria ser el seu propi germà.