A partir d'aquest dimarts 15 de maig al migdia hora americana (sis de la tarda EST), els ciutadans que van participar en el programa de Vises de Diversitat (DV-2019) també conegut com Loteria Green Card, podran consultar els resultats a través del web per si han estat seleccionats. Els participants han de tenir el número de confirmació que els va ser assignat en el registre i seleccionar "Entrant Status Check". Una vegada hagin verificat si han estat seleccionats, podran trobar informació sobre els propers pasos a seguir per sol·licitar le vise. A altres podran confirmar la cita per a l'entrevista de la visa.

M'enviaran un correu electrònic amb el resultat de la Loteria Green Card?

No, la informació només estarà disponible entrant en la pàgina web prèviament indicada per evitar qualsevol intent de frau, per aquesta raó els participants no seran notificats per correu electrònic. Qualsevol correu sobre el programa DV no és legítim. Els qui sol·licitin aquest tipus de vises han de tenir en compte que no se'ls demanarà transferències ni pagaments de cap tipus. Les úniques fonts oficials d'informació per al #DV2019 són els llocs que acaben en .gov.

Què puc fer si he perdut el número de confirmació de la Visa?

En cas d'haver perdut el número de confirmació de la visa de diversitat, pot recuperar-lo accedint a la pàgina web i entrant en "Entrant Status Check". Els seleccionats podran procedir a sol·licitar la visa d'immigrant, però la seva emissió no està garantida.

El programa anual de Loteria de Vises de diversitat disposa de 55,000 targetes de resident cada any per a les persones de "països insuficientment representats", els quals han estat representats menorment en categories basades en la preferència d'ocupació i família als Estats Units i els quals reuneixen dos requisits bàsics d'elegibilitat.