Un informe de 363 pàgines confirma les sospites de molts britànics: la policia Metropolitana de Londres, també coneguda com a Scotland Yard té unes actituds racistes, sexistes i homòfobes constants, que es reflecteixen en les seves actuacions al carrer. La funcionaria Louise Casey ha estat l'encarregada de fer aquest estudi exhaustiu sobre les males praxis del cos policial de la capital britànica, que estava sota el focus mediàtic després del segrest, violació i assassinat de Sarah Everad, a mans d'un agent el 2021. El document és molt clar i taxatiu, parlant de "racisme institucional, misogínia i homofòbia, que deriven en una manca de protecció dels ciutadans i una negació constant que aquesta discriminació existeix". "Hem detectat una cultura de la discriminació que pren moltes formes en la policia de Londres, però que és més acusada contra aquells que no compleixen amb l'estereotip de l'home blanc, sobretot contra les persones de color i les dones. Detectem racisme, misogínia i homofòbia a primera línia", continua el text, que assenyala també una manca de lideratge i gestió del cos policial com a culpable d'aquestes discriminacions. 

A banda d'això, cal tenir en compte que el cos policial no és gens representatiu dels ciutadans de la ciutat: un 82% dels agents són blancs i un 71% són homes, un percentatge allunyat de la realitat d'una de les capitals més multiculturals del món. Segons la funcionària encarregada de l'informe, aquest fet ha tingut un paper molt important a l'hora de disparar el racisme i la misogínia dels policies contra la ciutadania i segons Casey, aquesta situació de desigualtat s'allargarà durant anys: fins al 2053 no s'arribarà a un equilibri de gènere, seguint el ritme de renovació actual. A més, aquest racisme no només és dona dels agents cap als ciutadans, com demostra el fet que els londinencs afroamericans són víctimes d'un major control policial i tenen més possibilitats de ser detinguts que els blancs; sinó també entre companys: 4 de cada 10 policies negres han patit assetjament i un 36% dels que tenen origen asiàtic també. 

La violència contra les dones, sovint ignorada per la policia de Londres

Pel que fa al masclisme, l'informe xifra en una de cada quatre les dones policies que han patit alguna mena d'assetjament continuat, però conclou que la majoria ha de fer front a situacions de sexisme en el seu dia a dia per part dels seus companys de feina. A més, els policies no estan formats per oferir protecció davant les violacions i abusos sexuals, fet que deixa desprotegides a les víctimes que necessiten el seu suport. Des de l'1 de gener del 2022 i fins a mitjan març d'aquest 2033, el cos ha registrat fins a 9.000 denúncies per violació, fet que segons Casey suposa un increment del 244% respecte fa una dècada. Amb tot, això no vol dir que 10 anys enrere no hi hagués violacions, sinó que aquestes no es reportaven a la policia. Amb aquest augment tan radical i sobtat, els agents no s'han format adequadament per fer front a les necessitats de les dones que han estat abusades sexualment: "No hi ha capacitat institucional per garantir el benestar de les treballadores. A això se li ha de sumar una manca de comprensió de la conducta sexual delictiva i del seu impacte en les víctimes, així com d'especialistes en aquesta mena d'investigacions". En definitiva, segons les conclusions de l'informe, la violència contra dones i nenes no s'ha pres tan seriosament com altres formes de violència. 

Més enllà del racisme, masclisme i homofòbia que marca l'actuació dels agents, la funcionaria també ha alertat d'un segon fet, igual de preocupant: moltes persones que passen a formar part del cos ho fan pensant que tindran una carta blanca per perpetrar abusos de poder, cosa que des de l'Scotland Yard han decidit ignorar i no s'ho han pres seriosament.