Identificat l'autor de l'atropellament massiu de Toronto. Segons informa la cadena de televisió local CBS News, es tractaria d'Alek Minassian, un noi de 25 anys, veí de Richomond Hill, a la província d'Ontario, i estudiant de la Universitat Seneca de Toronto. No té antecedents penals i es troba sota custòdia policial. 

Almenys 10 persones han resultat avui mortes a Toronto quan una furgoneta ha pujat a la vorera d'un dels principals carrers de la ciutat i ha atropellat un grup de vianants. A més, 15 persones han resultat ferides, segons un portaveu policial sobre l'incident, que s'ha produït a les 13.30 hora local (17.30 GMT).

Inicialment la policia de Toronto ha dit que la furgoneta havia atropellat entre vuit i deu persones abans de fugir. Imatges ofertes per la radiotelevisió pública canadenca, CBC, mostraven almenys una persona atesa a la vorera als voltants de la sortida d'una estació de metro. Un testimoni ha declarat als mitjans locals que havia vist a la vorera on s'ha produït l'atropellament els cossos coberts de quatre persones.


El primer ministre canadenc, Justin Trudeau ha expressat a Ottawa la seva consternació per l'atropellament i ha dit que en les pròximes hores podrà compartir més informació sobre el succeït.

L'incident coincideix amb la celebració a Toronto de la cimera de ministres d'Afers Exteriors del G7 (Alemanya, Canadà, EUA, França, el Regne Unit, Itàlia i Japó) que està tractant, entre altres temes, sobre el combat al terrorisme i contra l'extremisme gihadista.