Almenys dos persones han mort i unes altres 13 han resultat ferides en un tiroteig registrat aquesta nit en un restaurant de Toronto, entre les morts hi ha l'autor dels trets, ha informat aques dilluns la policia local.

"14 víctimes han rebut trets amb una arma de foc. Una dona adulta ha mort", ha indicat la policia a Twitter, citant el cap policial de localitat, Mark Saudenrs, que es trobava al lloc dels fets.

El primer ministre d'Ontario, Doug Ford, ha piulat sobre l'"horrible acte de violència armada a Toronto", i ha dirigit unes paraules de record a les víctimes.

La policia ha afegit que un dels ferits és una noia jove que es troba en estat crític i que "el sospitós està mort", en al·lusió a l'autor dels disparos. La unitat d'homicidis està investigant el succeït.

Més de vint trets

Els fets es va produir diumenge a la nit en un restaurant al barri de Riverdale de Toronto, la ciutat més gran del Canadà.

El comandant adjunt dels serveis d'Emergència, Shawn Staff, havia assenyalat prèviament al diari The Globe and Mail que "alguns presenten ferit de gran gravetat", sense oferir una xifra exacta.

Els testimonis han explicat que van sentir una vintena de trets, i que ràpidament es va desplaçar a la zona un gran dispositiu mèdic i de seguretat.