Kate Middletonprincesa de Gal·les, ha reaparegut aquest divendres per primer cop d'ençà que va anunciar que patia de càncer. Middleton ha anunciat que està fent "bons progressos", però que "encara no ha sortit del bosc", a la vegada que ha informat que té la intenció de participar en una cerimònia tradicional de l'exèrcit britànic que es fa aquest dissabte a Londres. Es tractaria de la primera vegada que se la veurà en públic des del diagnòstic del seu càncer. La princesa ha afirmat que  té "dies bons i dies dolents" i ha avançat que el tractament que està seguint durarà encara "uns quants mesos més". En un missatge personal, publicat als comptes en xarxes socials de la parella, al costat d'una nova fotografia d'ella feta a Windsor, ha dit que ella i el príncep de Gal·les van quedar "sorpresos" pels missatges de suport.

"Estic fent un bon progrés, però com deu saber qualsevol que passi per quimioteràpia, hi ha dies bons i dies dolents. En aquests dies dolents et sents dèbil, cansat i has de cedir perquè el teu cos descansi. Però els dies bons, quan et sents més fort, vols treure el màxim profit de sentir-te bé", ha afegit.

“M'han impressionat tots els missatges amables de suport i ànim durant els darrers mesos. Realment ha marcat la diferència per a William i per a mi, i ens ha ajudat a tots dos en alguns dels moments més difícils”, ha assegurat la princesa en el missatge publicat a X.

La princesa afegeix que “els dies que em trobo prou bé és una alegria relacionar-me amb la vida escolar, dedicar temps personal a les coses que em donen energia i positivitat, a més de començar a treballar una mica des de casa”. La de demà serà doncs la primera aparició pública en un acte d’ençà que se li diagnostiqués i s'anunciés que tenia càncer.

“Tinc moltes ganes d'assistir a The King's Birthday Parade aquest cap de setmana amb la meva família i espero unir-me a alguns compromisos públics durant l'estiu, però igualment sabent que encara no estic fora del bosc”, ha avisat la princesa.

“Estic aprenent a ser pacient, sobretot amb la incertesa. Vivint cada dia com ve, escoltant el meu cos i permetent-me prendre aquest temps tan necessari per curar-me”, ha remarcat. “Moltes gràcies per la vostra comprensió continuada, i a tots els que heu compartit amb tanta valentia les vostres històries amb mi”, conclou.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!