La visita del president dels Estats Units, Joe Biden, a la capital d'Ucraïna va agafar per sorpresa els propagandistes de la televisió estatal russa. En un programa dirigit per la periodista Olga Skabeeva i altres col·laboradors amb cares llargues, discuteixen el viatge del mandatari nord-americà que no es va confirmar fins a l'últim moment per motius de seguretat. Visiblement molests tant pel gest com per l'enviament de més assistència militar al país veí, els tertulians parlen sobre les implicacions de la visita i de quines haurien de ser les represàlies, i com de costum converteixen el programa en un concurs de veure qui la diu més grossa. Un dels col·laboradors, l'expert militar Evgeni Buzhinski, titlla l'aparició de Biden d'"escalada de tensions" per part d'occident i suggereix elevar la pressió. 

"El podríem haver matat"

Preguntat per la presentadora sobre les represàlies que Rússia hauria d'emprendre davant les 'provocacions' dels EUA, com la destrucció del gasoducte Nord Stream que asseguren que va orquestrar Washington tot i que es desconeix l'autoria de l'atac, Buzhinski considera que "Occident té moltes debilitats" i assenyala els diversos conductes que hi ha instal·lats en aigües d'arreu del món. Pel que fa a la visita sorpresa de Biden, l'expert militar es mostra convençut que el president Joe Biden comptava amb "garanties de seguretat" per part de Moscou abans de la seva visita, i per això no li va passar res. "El podríem haver matat, però això hauria sigut massa", assegura. Aquesta justificació no convenç la presentadora, que es molesta i li retreu que "matar Biden és massa, però amenaçar Putin i fer volar pels aires el Nord Stream està bé. On veus la lògica?", ironitza.

Immediatament, l'expert militar opina que el remei podria ser pitjor que la malaltia, perquè si morís Biden, la substituta seria la vicepresidenta nord-americana, Kamala Harris. Fent ús de vells tòpics masclistes i racistes, Buzhinski considera que si bé el president "podria tenir demència", "és capaç de pensar i sap controlar-se", mentre que Harris no. "No té les seves pròpies opinions, només cal escoltar-la", etziba. Quant a la logística del viatge, l'expert militar rus diu estar segur que Biden tenia el vistiplau de Moscou per entrar a territori ucraïnès, i lamenta que no arribés "escortat per un avió rus fins a Kíiv, perquè hagués fet més impressió". Sobre això, la presentadora encara no ho veu clar: "I llavors, per què hem començat tot això si les coses només poden anar a pitjor?", pregunta indignada. Davant això, Buzhinski tracta de restar-li importància a la visita de Biden i recorda que ell és "l'últim" de tots els dirigents d'occident a fer-ho.