França obrirà totes les seves fronteres amb els països veïns de la Unió Europea el 15 de juny, excepte la frontera amb Espanya. Segons recull AFP,  França ha anunciat que "la situació a la frontera franco-espanyola es mantindrà tal com està en l'actualitat fins al 21 de juny, amb restriccions a les dues bandes". 

El ministeri de l'Interior francès ha pres aquesta decisió en reciprocitat amb les mesures imposades pel govern espanyol que es nega a obrir fronteres el dia 15 com es demanava des de Brussel·les i les mantindrà tancades fins l'1 de juliol.

Així doncs, França obrirà la frontera amb Espanya el 21 de juny, coincidint amb la finalització de l'estat d'alarma vigent des del 14 març, mentre que Espanya encara mantindrà les restriccions frontereres amb França nou dies més.

Tot i això, França estaria negociant amb Espanya perquè cedeixi i obri les fronteres un cop acabat l'estat d'alarma. Els dos ministres d'Interior, Christophe Castaner i Fernando Grande-Marlaska, han parlat per telèfon aquest matí i, segons han explicat fonts del ministeri francès, confien que "després del 21 de juny, totes les restriccions haurien aixecar-se a un i altre costat de la frontera francoespanyola".