157 persones han mort aquest diumenge en un accident d'avió a Etiòpia. A l'avió, un Boeing 737 MAX, que viatjava amb destí Nairobi, capital de Kenya, hi viatjaven 149 passatgers i vuit tripulants. Segons s'ha informat des de la capital d'Etiòpia, Adís Abeba, l'avió s'hauria estavellat sis minuts després d'enlairar-se. A l'avió viatjaven persones de fins a 33 nacionalitats diferents. Entre les víctimes hi ha dos ciutadans espanyols.

L'Oficina del primer ministre etíop, Aby Ahmed, va expressar "les seves més profundes condolences a les famílies d'aquells que han perdut als seus éssers estimats", segons va lamentar via Twitter.

La companyia ha confirmat l'accident a través d'un comunicat en el qual ha donat el condol als familiars dels passatgers i ha informat que han començat les tasques de rescat.

El model d'avió accidentat és el mateix que un altre, de la companyia indonèsia Lion Air, que es va estavellar contra al mar el passat mes d'octubre. L'accident també es va produir, en aquell cas, pocs minuts després que l'avió s'hagués enlairat i va deixar 189 morts.