La Policia Metropolitana de Londres ha confirmat la detenció de 12 persones en una operació al barri londinenc de Barking, relacionades amb l'atemptat perpetrat la nit de dissabte al Pont de Londres. Els agents han entrat a casa d'un dels tres atacants.  

Abans, a primera hora del matí, la comissària de la Policia Metropolitana de Londres, Cressida Dick, ha ofert una roda de premsa aquest diumenge al matí per oferir un darrer balanç de l’atemptat que aquest passat dissabte va sacsejar la capital anglesa.

Dick ha confirmat que el nombre de víctimes ha pujat a 7 en l’atac al pont de Londres i al mercat de Borough. La comissària ha felicitat la rapidesa amb que van actuar els agents policials i ha declarat que des que van rebre l'avís i fins que van reduir els atacants van passar 8 minuts.

La policia ha volgut enviar un missatge de calma a la població anglesa i ha afirmat que “creu tenir la situació sota control”. No obstant, ha matisat que encara hi ha un gran cordó policial al lloc de l’atemptat i recomana que la gent eviti el centre de la ciutat.

La policia de Londres també ha demanat la col·laboració ciutadana davant de qualsevol pista o indici sospitós que puguin presenciar. Hores abans, la Policia ja havia demanat als ciutadans que si tenien imatges del pont de Londres o del mercat de Borough durant l’atemptat les pugessin a un servidor policial.