L'extrema dreta sempre ha tingut a la comunitat LGTBI al punt de mira i les manifestacions amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull del col·lectiu són objectius dels seus militants. El mateix dia que a Idaho es frustrava l'intent d'assalt de 31 supremacistes blancs a una marxa de l'Orgull Coeur d'Alene, a Bordeus uns altres membres de l'extrema dreta i nacionalistes, com se'ls ha descrit pels presents, interrompien la manifestació per l'Alliberament LGTBI a Bordeus. 

Un número molt més reduït de partidaris d'extrema dreta que els seus companys ideològics a l'altra banda de l'Atlàntic es van reunir a la localitat francesa de Bordeus amb propòsits similars. Emmascarats i mudats de negre, poc menys d'una desena de persones van pujar al sostre d'un edifici en el recorregut de la manifestació van desplegar una pancarta: "Protegiu els infants. Pareu la bogeria LGBT", era el lema que ondejaven des de l'edifici en direcció a la marga. Exhibir una suposada preocupació pels infants com excusa per atiar l'odi contra el col·lectiu és un recurs clàssic dels discursos LGTBI-fòbics.  

Els manifestants han increpat al grup que intentat interrompre la manifestació i que llençava consignes LGTBI-fòbiques. Alguns manifestants han declarat al mitjà francès Têtu haver rebut cops d'objecte que aquests membres d'ultradreta van llençar. Finalment, la policia els va detenir i el passat diumenge van passar a disposició policial. 

boicot extrema dreta LGTB TUIT

L'atac frustrat a Idaho

El mateix 12 de juny, a una localitat al nord-oest d'Idaho s'organitzava una marxa amb motiu del Dia de l'Alliberament LGTBI, el qual és el 28 de juny. L'esdeveniment va acabar transcorrent amb normalitat, però la seguretat dels participants va penjar d'un fil, ja que el grup d'extrema dreta, Patriot Front (Front Patriota), havia planejat organitzar disturbis a la marxa. 

La trucada d'un veí va alertar a la policia. El ciutadà va advertir a les autoritats que havia vist un grup de persones "vestides com un petit exèrcit" saltar a l'interior d'una furgoneta de mudances. En acudir la policia s'han trobat 31 membres del grup d'extrema dreta que es disposaven a assaltar la celebració de l'Orgull LGTBI. Tots plegats anaven vestits iguals, amb samarretes blau marí, pantalons caqui, passamuntanyes i gorres. En les vestimentes d'alguns dels membres del grup extremista es podia llegir les paraules "reclaim america", un eslògan de l'extrema dreta que anima a recuperar una imatge aspiracional d'Amèrica on col·lectius com LGTBI, les dones o les persones racialitzades no compten amb els drets i les llibertats actuals.