Com una d'aquelles combinacions que només de sentir-la ja penses: "Quina aberració", però, en aquest cas, afegint-hi que el resultat acaba esdevenint tota una explosió cultural, gastronòmica i sensorial espectacular. Així es presenta The Art of Carlo Alberto, una activitat de la marca de vermuts Carlo Alberto que barreja arquitectura, art i còctels. És un exercici visual i culinari sublim, enfocat a l'art de carrer i a l'elaboració de begudes amb els productes de la casa.

Barcelona i Madrid, ciutats culturals i 'gastro' predilectes

Aquesta acció té lloc a les ciutats de Barcelona i Madrid, localitats excel·lents i de referència pels seus monuments i edificacions, així com per la seva notable gastronomia i afició pels còctels. De fet, la marca Carlos Alberto sempre ha tingut una connexió especial amb el món de l'art, el disseny, la territorialitat i la bellesa. Per aquesta raó, la seva ampolla està inspirada en l'arquitectura de Torí, una ciutat italiana que és el punt inicial i referencial de la marca. Ara pretén crear una experiència única en la qual es fusionin les seves begudes i l'art urbà, d'aquí i amb aquest propòsit neix The Art of Carlo Alberto.

Riserva Carlo Alberto és un vermut italià de Torí amb una qualitat extraordinària i amb una elaboració basada en la tradició, l'experiència, l'astúcia, la delicadesa i una paciència extrema. Neix per realitzar a la perfecció cada tipus de còctel, oferint l'estructura i el caràcter únic de Carlo Alberto.

El vermut italià que fusiona sabor i art

El vermut Carlo Alberto és un producte d'excel·lència, únic en el món i privilegiat gràcies a la seva botànica i als procediments antics que requereixen experiència, habilitat i suavitat, així com una tècnica precisa a l'abast de molt pocs. La recepta que es continua emprant en l'actualitat és un clar homenatge a la de 1837, any en què Tumalin Bartolomé Baracco de Baracho va aconseguir la base de la recepta del vi d'aperitiu que el cuiner de les corts preparava per al Rei, estudiant així una producció pròpia, personal i exclusiva que s'ha perllongat durant quasi dos-cents anys fins a l'actualitat.

Excepcional i exclusiu: aquests són els dos adjectius més adients per a aquest vermut. El Riserva Carlo Alberto està elaborat amb dos vins de Piemont DOCG: Moscat d'Asti i Erbaluce di Caluso. El disseny de l'ampolla, precisament, també està suggerit per l'arquitectura de la ciutat del nord d'Itàlia: el Palau Madama en la part central, la connexió amb les evolucions de l'Art Nouveau que es troba en el coll i en la part superior de l'ampolla i, per últim, la columnata de l'església Gran Mare de Torí en la part inferior. Tot plegat embolcalla una beguda amb una harmonia preciosa i deliciosa.