El Poblenou és un barri de moda. Nous restaurants, comerços i molts expats estan canviant un barri en ple apogeu. Precisament aquest últim col·lectiu, el dels expats, és el que freqüenta la zona del The Social Hub, l'hotel on s'ubica el restaurant Sisi. La planta baixa del The Social Hub és literalment això, un espai on socialitzar en el qual hi ha gent treballant amb el seu portàtil, d'altres dinant de carmanyola i alguns jugant al ping-pong al més pur estil de les oficines de Google. Però nosaltres no venim a això; malgrat que sigui al mateix edifici, hem d'agafar l'ascensor i pujar fins a la plata 15 per descobrir l'oferta del Sisi.

Una terrassa acollidora

El restaurant Sisi es divideix en dos espais. D'una banda, l'interior, amb una cuina oberta, quatre taules i unes grans finestres amb vista a la muntanya. D'altra banda, la zona exterior, la part de terrassa on hi ha més taules, una barra de bar i una piscina. El lloc és acollidor, amb una decoració càlida en què predominen els colors blancs, marrons i taronges, amb un estil juvenil. Hi ha detalls que evoquen la cuina mexicana, fil conductor de la majoria de plats de la carta. La vista de la terrassa és gairebé de 360 graus. Des d'aquí es veu la Sagrada Família, Les Tres Xemeneies de Badalona o el districte de Sant Martí sencer, entre altres llocs de Barcelona.

Interior del restaurant Sisi Foto Emma Porta
Interior del restaurant Sisi. / Foto: Emma Porta

L'oferta del Sisi és de plats amb productes de cuina mediterrània i amb un toc de picant que recorda la mexicana. Una mena de fusió ben trobada en la majoria de casos que se serveix en format de plats per compartir. Les racions són correctes, una mica abundants per a dues persones, però ideals per compartir entre tres o quatre. També tenen diferents opcions de vi i un bon repertori de còctels.

Terrassa exterior del restaurant Sisi Foto Emma Porta
Terrassa exterior del restaurant Sisi. / Foto: Emma Porta

Plats gustosos

En general, tots els plats del restaurant són molt correctes. L'espai, el servei atent i la qualitat del menjar converteixen el Sisi en un bon lloc on gaudir d'un àpat, o fins i tot on "només" fer-hi una copa. El pollastre fregit, per exemple, és deliciós. Suculent, amb un punt picant i acompanyat de llima i una maionesa addictiva, és un entrant perfecte. També són bons els pebrots del Padrón, que també acompanyen amb llima.

Pollastre fregit del restaurant Sisi Foto Emma Porta
Pollastre fregit del restaurant Sisi. / Foto: Emma Porta

L'altra cara de la moneda és el tàrtar de vedella, servit sobre una rodanxa de tomata i cobert de formatge. El plat perd la gràcia amb el formatge i la tomata aigualeix una carn que, en cas de ser bona, no brillaria. És preferible tastar l'amanida de tomata, un plat fresc i saborós, tot i que abundant; ideal, també, per a tres o quatre persones. O l'arròs de bolets, cremós i gustós. Les postres del Sisi també són bones, especialment l'affogato, una combinació perfecta entre cafè i gelat. No podia faltar, com en la majoria de restaurants, el pastís de formatge. Un pastís que és bo i que ve acompanyat de xocolata.

Affogato del restaurant Sisi Foto Emma Porta
Affogato del restaurant Sisi. / Foto: Emma Porta

El Sisi és un bon lloc per gaudir d'un àpat informal amb plats correctes i unes vistes singulars. Pocs restaurants de Barcelona poden presumir d'ubicar-se en una quinzena planta i tenir una oferta de menjar en un rang de preu acceptable. El Sisi no és barat, però tampoc és cap disbarat. Tenint en compte que s'ubica en un hotel i que l'espai i les vistes són de qualitat, el preu no sorprèn.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!