Hola Gourmeters!!!!

Avui us porto un plat tradicional mexicà, uns tacos de vedella, amb tots els extres, és clar.

Important marinar la carn prèviament amb la barreja d'espècies que us mostraré i, com no, arrodonir el plat amb una mica de  "Pico de gallo", recepta que també trobareu dins dels nostre receptari.

Som-hi!

Ingredients

500g de carn de vedella tallada a tires

marinat (oli d'oliva, pebre vermell, "chile" picant en pols, pebre negre, gingebre en pols, comí mòlt, ceba en pols, all en pols, sal, orenga)

"tortitas" de blat de moro

llima natural

pico de gallo (tomàquet, pebrot verd, ceba tendra o morada, coriandre, "jalapeños", llima, sal)

Variants:

- Hi podeu afegir més o menys picant al marinat

- Es pot fer la mateixa recepta amb pollastre

Preparació
1.
IMG 8571

Talleu a tires la vedella i la reserveu.

2.
IMG 8583

Ara heu de preparar el marinat. Jo he fet servir una cullerada de postres de totes les espècies, però 3 de comí, 2 de "chile" picant i 2 de sal.

3.
IMG 8588

Tot barrejat amb un bon raig d'oli d'oliva.

4.
IMG 8592

Ho barregeu bé.

5.
IMG 8602

I aboqueu aquesta barreja sobre la carn.

6.
IMG 8607

Ho remeneu bé i ho deixeu reposar a la nevera un parell d'hores mínim.

7.
IMG 8741

Mentrestant, podeu aprofitar per preparar el "Pico de gallo" i altres salses com la salsa de "Chile" picant i tomàquet o la salsa d'alvocat.

8.
IMG 8746

Les "tortitas" les podeu comprar ja fetes i així estalviareu feina. Les heu de mullar una mica amb aigua i escalfar a la planxa, deixar que es torrin i s'inflin una mica. 

9.
IMG 8750

Controleu els temps d'anar escalfant les "tortitas" amb tenir la carn fregida al mateix temps.

10.
IMG 8753

La reserveu i la serviu ben calenta. 

11.
IMG 8760

I finalment, ja podeu muntar els tacos amb una mica de vedella i les diferents salses per sobre, així com el "Pico de Gallo".

12.
IMG 8762

Serviu els tacos amb una "taquera" i acompanyeu-los amb trossos de llima.

13.
IMG 8772

Bon profit!