Radiatori: amb una forma que recorda a petits radiadors, els radiatori són una altra bona opció per a salses espesses i guisats forts. Als nens també els sol agradar per la seva divertida forma, que segons la llegenda va ser creada per un dissenyador industrial en la dècada de 1960.
El cruixent i el sabor de les pipes de carbassa serà clau.
Et recomano la lectura prèvia de la recepta "Salsa de gorgonzola i espinacs".
Som-hi!
- 400 g de pasta tipus "Radiatori"
- 300g de salsa de gorgonzola i espinacs
- Un grapat de pipes de carbassa pelades
- Coriandre trinxat
- Oli d'oliva verge extra
- Sal

Prepara la salsa abans de res i la reserves. Trobaràs la recepta a la nostra pàgina web.

Ara cal coure aquesta pasta tan particular.

Quan bulli l'aigua amb una mica de sal, aboca la pasta i respecta el temps indicat per el fabricant.

Un cop cuita la pasta, l'hauràs d'escórrer bé.

Torna a passar la pasta a la mateixa olla i incorpora la salsa.

Afegeix un bon grapat de pipes de carbassa pelades i ho barreges.

Serveix la pasta calenta.

Decora amb coriandre trinxat, més pipes de carbassa i un generós raig d'oli d'oliva verge extra.

I a gaudir!

Recepta ideal per a omplir el tàper.
Bon Profit!