Radiatori: amb una forma que recorda a petits radiadors, els radiatori són una altra bona opció per a salses espesses i guisats forts. Als nens també els sol agradar per la seva divertida forma, que segons la llegenda va ser creada per un dissenyador industrial en la dècada de 1960.

El cruixent i el sabor de les pipes de carbassa serà clau.

Et recomano la lectura prèvia de la recepta "Salsa de gorgonzola i espinacs". 

Som-hi!

Ingredients
  • 400 g de pasta tipus "Radiatori"
  • 300g de salsa de gorgonzola i espinacs
  • Un grapat de pipes de carbassa pelades
  • Coriandre trinxat
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
Preparació
1.
IMG 5512

Prepara la salsa abans de res i la reserves. Trobaràs la recepta a la nostra pàgina web. 

2.
IMG 5386

Ara cal coure aquesta pasta tan particular.

3.
IMG 5559

Quan bulli l'aigua amb una mica de sal, aboca la pasta i respecta el temps indicat per el fabricant. 

4.
IMG 5562

Un cop cuita la pasta, l'hauràs d'escórrer bé. 

5.
IMG 5609

Torna a passar la pasta a la mateixa olla i incorpora la salsa. 

6.
IMG 5615

Afegeix un bon grapat de pipes de carbassa pelades i ho barreges.

7.
IMG 5619

Serveix la pasta calenta. 

8.
IMG 5624

Decora amb coriandre trinxat, més pipes de carbassa i un generós raig d'oli d'oliva verge extra. 

9.
IMG 5630

I a gaudir!

10.
IMG 5649

Recepta ideal per a omplir el tàper. 

Bon Profit!