En aquest blog ja hem vist varies receptes fetes amb pops de diferents mides. Aquesta recepta és la mateixa que la de "Popets amb all i julivert", però sense l'all i julivert. I és que no sempre ve de gust l'all i julivert, oi?
I és que l'all... és especial. Potser resulta que els nostres convidats són en realitat... vampirs!.. i clar, al ser intolerants a l'all... no els podem fer uns Popets amb all i julivert... Però ara que penso, normalment, els convidats acostumen a ser més "buitres" que no pas "vampirs", a que si?... juas,juas!
8 pops de platja frescos (mida mitjana)
1 got de vi blanc
oli d'oliva
sal

Renteu-los bé prèviament.

Tenen una mida mitjaneta... ideal per a servir-los sencers.

Calenteu una paella... i incorporeu els popets.

Tireu un raig d'oli... una mica de sal... i el vi...

Utilitzaré un vi blanc ecològic que surt molt de gust... i així, a més, fem país.

Un bon xorret, com un got.

Tapeu-los...

... i deixar reduir uns 15-20 minuts a foc baix.

Veureu com canvien de color...

Poc a poc aniran perdent tot el líquid...

Ja fan un altre pinta...

... i fins i tot el soroll de la cocció ha canviat: s'estan torrant.

Tapeu-los igualment per què quan peten és quan més risc de cremada hi ha. De tant en tant li doneu la volta i els torneu a tapar fins que siguin ben torradets.

Ja els podem emplatar.

... un bon raig d'oli d'oliva per sobre...

... i una mica de sal rosa de l'Himalaya... que sona molt estrambòtic però no és més que sal de color rosa....

Ummm... quina pinta... com a entrant o com a tapa... amb una copeta de vi... és un bé de Déu!

Bon Profit!