Per fer la recepta d'avui, necessitaràs preparar prèviament la carn de vedella esfilagarsada que trobaràs en el nostre receptari. A partir d'aquí, caldrà que preparis una salsa beixamel i la resta serà bufar i fer ampolles.
Una "delicatessen" elegant, ideal per qualsevol celebració. Tothom et preguntarà on els has comprat, i tu, amb tot l'orgull del món, diràs que els has cuinat tu mateix, sorprenent grans i petits. Per cert, es poden menjar freds o calents.
Si t'agrada aquesta mena de preparacions, no deixis de visitar les Quiche Lorraine, o cassoletes salades. Així doncs, t'atreveixes a fer aquests pastissets de carn?
Som-hi!
- 400 g de carn de vedella esfilagarsada
- 300 ml de salsa beixamel
- 2 làmines de pasta brisa
- 1 ou batut
- Llavors o espècies per decorar
Com explico a la introducció, prèviament hauràs de preparar la carn de vedella esfilagarsada.
També és interessant aprofitar una mica del suc de coure la carn.
Prepara la beixamel i deixa que es refredi.
Incorpora la carn.
Una mica de suc.
I ho remenes. T'ha de quedar una barreja semblant a la massa de croquetes. Ja tindràs el farciment fet, tot i que hi pots afegir bolets de temporada també.
Retalla la pasta brisa.
Has de folrar un motlle de cassoletes.
Seguidament, omple les cassoletes amb el farciment.
Ara, amb un estri, retalla la part superior.
I cobreix les cassoletes.
Prepara un ou batut.
I pinta-les.
Finalment, decora amb unes llavors. Jo he utilitzat una barreja mexicana amb un punt picant.
I cap al forn fins que quedin daurades. Uns 15-18 minuts a 190 graus aproximadament.
I ja pots servir les cassoletes.
Fredes o calentes.
Es desfan a la boca!
Bon profit!