Passades les festes de Nadal sempre ens trobem a la nevera menjar sobrant. Avui us proposaré aquest pastís fet amb pasta de full i el sobrant d'un rostit de Nadal fet amb ànec de pagès, prunes i pinyons. La feina més feixuga serà filtrar la carn de les parts dures (óssos, etc). Un cop fet, és un pastís que tindreu fet i cuit en 20 minuts de rellotge.
També ho podeu congelar per coure-ho més endavant. El podeu servir calent, tebi o fred, com preferiu. Salut!
2 plaques de pasta de full
sobrant del rostit d'ànec amb prunes i pinyons
1 ou batut
![pastis full farcit danec rostit pas1 pastis full farcit danec rostit pas1](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/47/78/72/pastis-full-farcit-danec-rostit-pas1.jpeg)
Dediqueu-hi l'estona que faci falta a retirar les parts dures i no comestibles del rostit. Serà molt desagradable trobar-les en boca.
![pastis full farcit danec rostit pas2 pastis full farcit danec rostit pas2](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/47/78/99/pastis-full-farcit-danec-rostit-pas2.jpeg)
Feu el pastís tan gran com voleu. Retalleu la part inferior de la pasta de full i apliqueu-li el farciment.
![pastis full farcit danec rostit pas4 pastis full farcit danec rostit pas4](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/47/79/53/pastis-full-farcit-danec-rostit-pas4.jpeg)
Assegureu-vos d'unir correctament la part superior amb l'inferior.
![pastis full farcit danec rostit pas5 pastis full farcit danec rostit pas5](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/47/79/80/pastis-full-farcit-danec-rostit-pas5.jpeg)
Finalment, pinteu el pastís amb ou batut i poseu-lo al forn a uns 190-200 graus durant uns 12-15 minuts.
![pastis full farcit danec rostit pas6 pastis full farcit danec rostit pas6](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/47/80/07/pastis-full-farcit-danec-rostit-pas6.jpeg)
Quan tingui bon color ja el podeu retirar del forn i deixar refredar.
![pastis full farcit danec rostit pas7 pastis full farcit danec rostit pas7](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/47/80/34/pastis-full-farcit-danec-rostit-pas7.jpeg)
I a gaudir! Quin millor farciment li podríem donar!
![pastis full farcit danec rostit pas8 pastis full farcit danec rostit pas8](https://www.elnacional.cat/uploads/s1/19/47/80/61/pastis-full-farcit-danec-rostit-pas8.jpeg)
Podeu donar-li altres formes i considerar-lo un estrudel pràcticament. Bon profit!