No és una broma, no. Això és una recepta "como la copa de un pino". Avui l'he fet pa amb oli i sucre a la meva filla per primera vegada... i jo m'he fet una llesqueta. Quina tonteria més gran, eh? Un berenar tan mític com el pa amb xocolata. Són moltes hores de la meva infància dedicades a gaudir d'aquesta combinació absurda però sagrada d'aliments tan bàsics... 

Ingredients

1 llesca de pa (si és de pagès millor)

oli d'oliva

sucre

Variants:

Es pot afegir una mica de xocolata o cacau en pols

Preparació
1.
pa oli sucre pas2

Unteu una llesca de pa amb oli i repartiu una fina capa de sucre per sobre. Si és pa de pagès fet amb foc de llenya... millor.

2.
pa oli sucre pas3

Un bon raig d'oli d'oliva verge extra.

3.
pa oli sucre pas4

Que quedi ben repartit.

4.
pa oli sucre pas5

I ara una capa important de sucre.

5.
pa oli sucre pas6

El podeu repartir amb els dits, si voleu.

6.
pa oli sucre pas7

I a jalar... que són dos dies!

7.
pa oli sucre pas8

A les males, sempre ho podeu fer amb pa de baguette.

8.
pa oli sucre pas9

Vaja... ara no sé si s'ha de posar l'oli abans que els sucre o a l'inrevès!... jo crec que és l'oli... no?... almenys així m'ha sortit per inèrcia... tan és, no?

9.
pa oli sucre pas10

Bon Profit!