Antigament havies d'anar a la muntanya a collir espàrrecs verds. Ara ja no cal. Podem trobar tot l'any i a qualsevol mercat o supermercat espàrrecs de marge de qualitat, tot i que els salvatges que trobes a la muntanya encara tenen aquella cosa que els fa tan especials, oi? i la gràcia que fa collir-los. 

Ingredients

1 manat d'espàrrecs de marge

8 ous

oli d'oliva

pebre negre

sal

Preparació
1.
ous remenats esparrecs marge pas1

Preparem els ingredients.

2.
ous remenats esparrecs marge pas2

Netegem bé els espàrrecs sota l'aixeta.

3.
ous remenats esparrecs marge pas3

Els partirem a trossos. La part baixa més blanca la descartarem.

4.
ous remenats esparrecs marge pas4

Les puntes són especialment bones i de textura més fina. A mi és el que més m'agrada.

5.
ous remenats esparrecs marge pas5

En una paella ben calenta amb un raig d'oli d'oliva saltarem els espàrrecs.

6.
ous remenats esparrecs marge pas6

Hi afegirem un pessic de sal i, si volem, una mica de pebre negre.

7.
ous remenats esparrecs marge pas7

Deixeu-los que agafin coloret. Remeneu-los de tant en tant.

8.
ous remenats esparrecs marge pas8

Mentre es fan els espàrrecs trencarem els ous en un plat fondo i els salarem.

9.
ous remenats esparrecs marge pas9

Batem els ous una mica.

10.
ous remenats esparrecs marge pas10

Quan els espàrrecs tinguin aquest bonic color daurat, abaixeu el foc...

11.
ous remenats esparrecs marge pas11

... i afegiu-hi els ous que hem batut lleugerament.

12.
ous remenats esparrecs marge pas12

Aneu remenant constantment, fins que els ous estiguin gairebé quallats.

13.
ous remenats esparrecs marge pas13

Però no deixeu que es quallin del tot...

14.
ous remenats esparrecs marge pas14

... els ous han de quedar una mica sucosos.

15.
ous remenats esparrecs marge pas15

I ja els podem servir ben calents. Si voleu es poden acompanyar de llesques de pa fregit o torrat.

16.
ous remenats esparrecs marge pas16

Un bon sopar, oi?

17.
ous remenats esparrecs marge pas17

Bon profit!