No et pots perdre aquest aperitiu! Triomfaràs segur!

Prepara l'amanida i deixa-la refredar bé a la nevera. Després, només necessitaràs un minut de rellotge per enllestir les crostes i presentar-les a taula.

I tothom parlarà de tú, ja ho veuràs!

Ah! i que no falti un got de bon vermut i a disfrutar de la vida!

Som-hi!

Ingredients

Per fer l'amanida:

20 llagostíns cuits

100g de maionesa

1 ceba tendra trinxada

5-6 bitxos ("piparra") tallats a rodanxes 

5-6 anxoves tallades 

julivert fresc trinxat

salsa d'escopinyes

pebre negre

oli d'oliva verge extra

 

Per presentar-ho a taula:

crostes (poden ser de xurreria)

salsa d'escopinyes

 

 

Preparació
1.

Prepara els ingredients

2.

Talla els bitxos.

3.

Talla la ceba. 

4.

Barreja-ho en un bol, juntament amb l'anxova i el julivert trinxats.

5.

Pela els llagostíns. 

6.

Talla'ls a trossos i incorpora'ls al bol. Tira-hi pebre negre.

7.

I un bon raig d'oli. 

8.

Ara, incorpora la maionesa i un generós raig de salsa d'escopinyes.

9.

Barreja-ho tot, ho tapes i ho deixes refredar a la nevera fins a el moment de consumir. 

10.

S'han de muntar al moment de menjar, ja que amb la humitat la crosta es posa tova passats uns minuts. 

11.

Serveix-les amb la salsa a un costat si vols.

12.

I que cadascú es posi la quantitat que vulgui. 

13.

Una autèntica meravella d'aperitiu. 

14.

Bon profit!