No et pots perdre aquest aperitiu! Triomfaràs segur!
Prepara l'amanida i deixa-la refredar bé a la nevera. Després, només necessitaràs un minut de rellotge per enllestir les crostes i presentar-les a taula.
I tothom parlarà de tú, ja ho veuràs!
Ah! i que no falti un got de bon vermut i a disfrutar de la vida!
Som-hi!
Per fer l'amanida:
20 llagostíns cuits
100g de maionesa
1 ceba tendra trinxada
5-6 bitxos ("piparra") tallats a rodanxes
5-6 anxoves tallades
julivert fresc trinxat
salsa d'escopinyes
pebre negre
oli d'oliva verge extra
Per presentar-ho a taula:
crostes (poden ser de xurreria)
salsa d'escopinyes
Prepara els ingredients
Talla els bitxos.
Talla la ceba.
Barreja-ho en un bol, juntament amb l'anxova i el julivert trinxats.
Pela els llagostíns.
Talla'ls a trossos i incorpora'ls al bol. Tira-hi pebre negre.
I un bon raig d'oli.
Ara, incorpora la maionesa i un generós raig de salsa d'escopinyes.
Barreja-ho tot, ho tapes i ho deixes refredar a la nevera fins a el moment de consumir.
S'han de muntar al moment de menjar, ja que amb la humitat la crosta es posa tova passats uns minuts.
Serveix-les amb la salsa a un costat si vols.
I que cadascú es posi la quantitat que vulgui.
Una autèntica meravella d'aperitiu.
Bon profit!