Avui toca amanida, i amanida d'aquelles que entren per la vista. Com veureu, no té cap més misteri que bons aliments. Una amanida que us recomano personalitzar al vostre gust, canviant, eliminant o afegint ingredients al gust.

Però per garantir un bon resultat amb una amanida necessitem un bon oli d'oliva verge extra, i avui us vull recomanar el Mas del Vilà.

Al "Mas del Vilà" són productors i elaboradors d'oli d'oliva varietat arbequina. A la seva botiga, exclusivament online, també ens ofereixen altres productes de la terra seleccionats acuradament i tractats o elaborats de forma tradicional a la mateixa finca o bé per petits productors artesans de confiança.

Ingredients

amanida de brots tendres

vinagre de xerés

oli d'oliva Verge Extra "Mas del Vilà"

sal

tonyina en conserva

pebrot vermell escalivat

ceba tendra/dolça

brots de soja naturals o en conserva

olives farcides

blat de moro en conserva

salmó fumat

grans de magrana

palets de surimi

anxoves

Preparació
1.

Com us comentava a la introducció, una bona amanida necessita un gran oli. No escatimeu en l'oli quan s'ha de consumir cru.

2.

I la millor manera de tastar l'oli és amb un tros de pa..... ummmm excel·lent!

3.

Ara, tornem a l'amanida. Disposeu els brots tendres en un plat gran.

4.

Ara l'amaniu, amb una mica de vinagre de xerés i un raig ben generós d'oli d'oliva verge extra.

5.

A continuació ja podeu començar a decorar-la amb els 10 ingredients seleccionats. Una mica de blat de moro.

6.

Una mica de ceba tendra.

7.

El pebrot vermell el podeu escalivar vosaltres mateixos o comprar-lo ja escalivat.

8.

Una mica.

9.

Ara la tonyina. A mi m'agrada molt així que en posaré una bona quantitat.

10.

Uns grans de magrana, que li van molt bé, si sou en temporada.

11.

Una mica de surimi, o palets de cranc, i salmó fumat, en aquest cas, d'Escòcia, la meva segona terra.

12.

Uns brots de soja. Jo els he posat naturals, ja que m'agrada el punt "crunchie" que tenen. Però podeu fer servir brots de soja en conserva.

13.

I per rematar el plat, unes olives farcides i un parell d'anxoves de l'Escala, fent país.

14.

I com no, un nou i generós raig d'oli d'oliva verge extra. Si voleu un punt de sal endavant, però no li caldria

15.

Quina gana!

16.

Bon profit!