Barcelona és plena de locals ocults amb una gastronomia excel·lent. Bars i restaurants que s'amaguen en llocs poc coneguts, que sovint cal rebuscar entre carrerons. Tanmateix, de vegades és millor mirar cap amunt per trobar el pròxim lloc màgic on gaudir d'un bon àpat. Avui et portem els restaurants amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona. Llocs on no només es menja bé, sinó que les vistes que acompanyen el dinar o el sopar són del tot espectaculars.

Els restaurants amb les millors vistes de Barcelona

Situats al capdamunt de grans edificis o amb una panoràmica àmplia de la ciutat, aquests restaurants s'ubiquen en llocs privilegiats per oferir al comensal una experiència d'alçada. Et portem tres propostes diferents, des de la més barata fins a una opció de luxe.

De vegades és millor mirant cap amunt per trobar el pròxim lloc màgic on gaudir d'un bon àpat. Avui et portem els restaurants amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona

La Caseta del Migdia

La Caseta del Migdia és un racó ocult a Montjuïc amb unes magnífiques vistes del mar. Situat al mirador del Migdia del turó, la Caseta és el lloc ideal per picar alguna cosa i fer un beure mentre gaudeixes de la posta de sol. És un dels pocs llocs de la ciutat des d'on es pot gaudir d'aquest espectacle sense edificis pel mig i a més en un entorn natural. Si hi aneu, però, pareu compte amb els horaris. Només obren els caps de setmana a la tarda. A més, si espereu trobar-hi una àmplia oferta de menjar i beure, aneu força equivocats. La varietat és força sòbria, però l'ambient i l'espai fan valdre la pena l'excursió

Abrassame

De la terrassa de Montjuïc anem fins a les Arenes, als peus del mateix turó barceloní. L'antiga plaça de toros reconvertida en centre comercial amaga un dels miradors més increïbles de la ciutat. A dalt de tot de l'edifici hi ha un espai amb vistes de 360 graus de Barcelona. I és justament en aquest racó on s'ubica l'Abrassame, un restaurant de cuina mediterrània a la brasa que farà les delícies de les famílies que el visitin. Perquè l'Abrassame, per la ubicació i pel local, és un restaurant perfecte per gaudir en família si es fa una visita exprés a Barcelona. Cuina autòctona i bones vistes maridades amb un bon vi i un vol pel centre comercial.

Una sala amb grans vidreres que inunden de llum el restaurant Abrassame
Una sala amb grans vidreres que inunden de llum el restaurant Abrassame / Foto: Abrassame

Noxe

L'última opció és la fabulosa sala del Noxe, a l'últim pis de l'hotel Vela. L'espai amb les vistes més privilegiades de la ciutat. Situat a la 26a planta de l'icònic hotel, el Noxe és un espai on es fusionen la gastronomia japonesa, la cultura del còctel i una sala d'oci nocturn. Vistes increïbles sobre el mar, però també una fabulosa panoràmica de la ciutat, que permeten fer de l'experiència al Noxe una vetllada d'allò més luxosa.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!