El bar és el lloc de socialització per excel·lència a casa nostra. Qui no ha quedat mai amb els amics per prendre una cervesa després de la feina o un matí amb la família per anar a fer un cafè. Seure en una terrassa pot semblar una activitat quotidiana, però a Barcelona trobem tres espais únics que eleven l'experiència a un nivell superior: La Terrassa del Claris, la Punch Room del Barcelona Edition i el NOXE de l'hotel Vela.

Terrassa del Claris

La primera proposta és un clàssic de les terrasses de luxe, en funcionament des de 1992 i situat a tocar del Passeig de Gràcia. El Claris s'ha consolidat com un dels hotels més icònics del centre de la ciutat i pioner en l'oferta d'experiències gastronòmiques gourmet. Com cada any, inaugura el curs amb una festa especial que rep la visita de les personalitats més il·lustres de Barcelona, com Jaume Collboni, Xavier Trias o Albert Batlle. La darrera, celebrada aquest mes de setembre, ha comptat també amb la presència de Jordi Clos, president de Derby Hotels Collection. Durant la vetllada ha destacat la singularitat de l'espai i l'aposta decidida de la Terrassa del Claris per mantenir-se fidel al seu esperit fundacional: recuperar l'entusiasme i il·lusió per dimensionar Barcelona al lloc que es mereix.

Un convit que escenifica la categoria de la Terrassa del Claris. Un entorn privilegiat en què gaudir des de les tapes més tradicionals com les patates braves, l'amanida russa o les croquetes de pernil, fins a les més més luxoses com el caviar o les vieires. A més, l'espai també compta amb un menú de migdia i una extensa carta de vins amb la que maridar un àpat excel·lent en un entorn del més alt nivell i amb unes vistes de primera.

Terrassa del Claris
Terrassa del Claris - Foto cedida

📍 C/ de Pau Claris, 150 - La Terrassa del Claris

Punch Room

Seleccionada al Top 10 Europe’s Best International Hotel Bar l'any 2022, entre d'altres guardons, la Punch Room és un racó ideal pels qui busquin una experiència sofisticada, íntima i acollidora. Situat al costat del Mercat de Santa Caterina, es tracta d'una sala amb tot luxe de comoditats: sofàs, butaques, barra de bar i una taula de billar, a més d'un ambient distès ideal per prendre-hi una copa a la nit. Obre cada dia de 20 h a 3 h i disposa d'una extensa carta de còctels i vins. La Punch Room és un dels quatre espais que formen part de l'oferta gastronòmica de l'hotel The Barcelona Edition, a més del restaurant Veraz, el club nocturn Cabaret i la terrassa panoràmica de còctels d'autor The Roof.

Punch Room Pool Table - The Barcelona EDITION
Punch Room Pool Table The Barcelona EDITION - Foto cedida

📍 Av. de Francesc Cambó, 14 - The Punch Room

NOXE

L'últim espai el trobem a la planta 26 de l'hotel Vela de Barcelona, la icona per excel·lència de la façana litoral de la ciutat. Es tracta de la sala NOXE, un espai polivalent que acull un bar de còctels, un restaurant i un night club de copes amb un denominador comú: la gastronomia japonesa. És un espai nou, inaugurat el passat 14 de setembre, amb una proposta gastronòmica innovadora a l'última planta de l'hotel més famós de Barcelona. La carta compta amb diversos entrants, aperitius, plats de sushi i diferents vins, tot plegat acompanyat de les millors vistes del passeig marítim i la platja barcelonina.

Espai NOXE a l'hotel Vela
Espai NOXE a l'hotel Vela - Foto cedida

📍 W Barcelona, Plaça de la Rosa dels Vents, 1 - Espai NOXE