T'imagines Lando NorrisOscar Piastri amb un whisky de Jack Daniel's mentre piloten pels carrers de Mònaco? Ells dos són els pilots de l'escuderia britànica de Fórmula 1, McLaren F1 Racing, un equip de la màxima categoria automobilística del món que, al setembre, va anunciar la col·laboració amb la companyia de whisky Jack Daniel's. Dos mons que, a priori, poden resultar antagònics o molt lluny l'un de l'altre, però que, ben pensat, són a tocar. Passió, adrenalina, velocitat, temperatura... Cal continuar? Si no t'has convençut, tasta tu mateix un got de Jack Daniel's i en parlem.

Jack Daniel's & McLaren F1 Racing

Fa nou mesos es va publicar la nova associació entre la marca de whisky Jack Daniel's i l'equip de Fórmula 1 McLaren Racing. I ara arriba el primer exemple bevible d'aquesta relació amb una nova ampolla especial d'edició limitada amb un disseny reconeixible i nou. El whisky dins de la nova ampolla d'edició limitada de Jack Daniel's McLaren Racing és el mateix Old No. 7 que coneixes i estimes: whisky de Tennessee suavitzat amb carbó amb una barreja de 80% de blat de moro, 8% de sègol i 12% d'ordi.

Jack Daniel's caixa Foto Jordi Tubella
L'exclusiva ampolla de Jack Daniel's / Foto: Jordi Tubella

Tot i això, la nova etiqueta i la caixa estan destinades a honrar els fundadors de les dues empreses: el mateix Jack Daniel's i Bruce McLaren. El nom de Jack Daniel's es va registrar oficialment amb el govern el 1866, mentre que McLaren Racing es va fundar gairebé un segle després, el 1963. Jack ha esdevingut una de les marques de whisky més importants del món, mentre que McLaren va guanyar moltes carreres.

Dues marques icòniques fusionades

McLaren i Jack Daniel's són dues de les marques més icòniques conegudes a tot el món. "Estem emocionats de celebrar la nostra associació amb una ampolla especial que fa una picada d'ullet al nostre esperit compartit d'independència, autenticitat i audàcia", ha dit el vicepresident sènior i director general global de Jack Daniel's, Sophia Angelis, en un comunicat. "Hem estat treballant amb l'equip de McLaren per desenvolupar experiències incomparables tant per als fanàtics de les carreres com per als del whisky, i estem ansiosos per compartir més coses sobre el que tenim reservat".

“En el nostre 60è any estem indicant el gran llegat del nostre equip, iniciat per Bruce McLaren”, ha afegit Louise McEwen, directora executiva de marca i màrqueting de McLaren. "Aquesta ampolla d'edició limitada és una altra forma fantàstica de compartir aquestes celebracions amb els nostres fanàtics, recordant tant Bruce com Jack, dos distingits fundadors". Aquesta nova ampolla es llançarà al juny, per la qual cosa si ets un apassionat de les carreres d'F1 i del whisky de Tennessee, mantingues els ulls ben oberts: la marca diu que estarà disponible a “mercats seleccionats de Fórmula 1 a tot el món”.