Quan la tradició i la creativitat s'uneixen, poden sortir creacions màgiques inimaginables. I en el món de la gastronomia, els grans xefs pastissers ens estan acostumant a veure pura màgia any rere any. Això és el que ha passat amb la sorprenent gamma de torrons d'autor que Christian Escribà i Delaviuda han creat per aquest Nadal, una col·laboració fruit de la unió entre la fantasia i el saber fer del reconegut pastisser i la tradició de la marca toledana referent de dolços nadalencs. Una gamma d'autor que es compon de set delicioses receptes de torró amb delicades i fines cobertures de xocolata, interiors d'allò més cremosos i textures sorprenents: cheescake, lemon pie, tortell de reis, cremós d'ametlla, mojito, sacher i tiramisú. Una col·lecció que, a més, es complementa amb dues varietats de Roques, que faran de cada mos una experiència única. "Crear aquesta gamma de torrons ha estat un nou repte professional per seguir convertint la pastisseria en il·lusió. Treballar amb el gran equip de Delaviuda ha estat una experiència única; m'inspiren i alimenten la meva creativitat, per això està sent molt fàcil i divertit, i sé que donarà grans fruits", detalla Christian Escribà. 

Crear aquesta gamma de torrons ha estat un nou repte professional per seguir convertint la pastisseria en il·lusió, Christian Escribà

Equilibri en les proporcions

Trobar la proporció perfecta. Aquest era un dels molts objectius que van plantejar-se Delaviuda i Escribà a l'hora de crear aquesta selecta gamma de torrons. Unes creacions úniques presentades en proporcions individuals, elaborades amb una fina i delicada capa de xocolata, interiors cremosos i textures sorprenents. Totes elles amb les quantitats exactes, perquè amb un sol mos es puguin reconèixer tots els sabors: cheescake, lemon pietortell de reis, cremós d'ametlla, mojito, sacher i tiramisú.

  • Cheescake: Un torró que recorda a les famoses postres de Nova York, amb una sorprenent combinació de textures gràcies al seu farciment cremós, la seva melmelada de gerd i el seu topping.
  • Lemon pie: Una selecció de postres, amb sorprenent sabor de cítric.
  • Tortell de reis: Fina cobertura de xocolata amb llet, amb un cremós farcit, flor del taronger i topping de fruites i ametlles. Un imprescindible al Nadal.
  • Cremós d'ametlla: Sorprèn-te amb la seva fina cobertura de xocolata blond, el seu farciment cremós i el seu cruixent topping.
  • Mojito: Una combinació de textures que aporten a aquest torró un sabor únic i molt refrescant.
  • Sacher: Una selecció de postres, amb melmelada d'albercoc en el seu interior.
  • Tiramisú: Una selecció de postres, amb autèntic sabor de cafè.
presentacion delaviuda Escriba
Gamma de torrons de Delaviuda i Escribà / Foto: Delaviuda

La gamma de torrons es complementa amb unes delicioses i irresistibles Roques banyades en xocolata amb llet, ideals per a gaudir a qualsevol hora i imprescindibles per a les festes de Nadal.

  • Roques de neula banyades en xocolata amb llet: Cruixent i dolça neula coberta amb una fina capa de les millors xocolates de Delaviuda, irresistibles.
  • Roques d'ametlla: Trossets d'ametlla banyats en xocolata amb llet.

L'essència de la tradició i la creativitat

El dolç té un lligam amb la felicitat que perdurarà sempre, amb un format o un altre, Christian Escribà 

Delaviuda i Christian Escribà han aconseguit fer un tàndem perfecte entre el que és la tradició i la creativitat en el món de la gastronomia. Una sinergia entre dues forces diferents que ha donat per resultat una gamma explosiva de sabors que aconsegueixen satisfer, emocionar i generar experiències úniques en cada mos. Fidel a la història familiar de Delaviuda, a la seva àmplia experiència i autenticitat, la gamma Delaviuda i Christian Escribà, desperta noves sensacions sense perdre de vista els valors de tradició i qualitat que sempre han acompanyat a les elaboracions de la marca toledana al llarg del temps. Una col·laboració que ha donat curs a la creativitat de l'artista Escribà i, a més, ha permès a Delaviuda ampliar de la manera més única i deliciosa la seva gamma de productes de Nadal. Delaviuda és una marca especialista en dolços nadalencs de gran tradició a Espanya. Nascuda en 1927, sempre ha estat evolucionant per a oferir els millors productes, amb la més alta qualitat: massapans que saben com els d'antany i torrons que evoquen les millors festes familiars. Gràcies a la seva experiència i autenticitat, ha sabut adaptar-se contínuament als nous temps a través de les seves diferents línies de productes, formant part de la vida dels consumidors i acompanyant-los en les festes més especials.

presentacion delaviuda Escriba equipo
Equip de Delaviuda i Escribà durant la presentació / Foto: Delaviuda

"Una cosa que no m'agradava del torró que em trobava en grans superfícies, és que tenia molta xocolata i poc farcit. Nosaltres hem capgirat aquesta situació, donant-li tot el protagonisme al farcit. El dolç té un lligam amb la felicitat que perdurarà sempre, amb un format o un altre", ressalta Christian Escribà. 

Packaging amb sorpresa

Una gamma molt especial amb un embalatge també màgic, en el qual a través d'un codi QR es podrà viure una experiència de realitat augmentada i crear, juntament amb Christian Escribà, una felicitació nadalenca personalitzada. Eva Montero, gerent de Màrqueting de Delaviuda, destaca que “els nostres dolços no sols tenen un autèntic sabor que els converteix en únics, sinó tota una història que amaga la màgia d'increïbles receptes que comparteixen la il·lusió de celebrar”.